Χωρίς play off

Παρότι είχαν ζητηθεί προτάσεις από τις ομάδες για την διαδικασία των play off και play out δεν τέθηκε καν τέτοιο θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League. 

Η ιδέα για διεξαγωγή play off και play out στο φετινό πρωτάθλημα φαίνεται πως δεν θα υλοποιηθεί, αφού οι κενές ημερομηνίες, η αβεβαιότητα για την σέντρα και η διεξαγωγή αγώνα μπαράζ για την άνοδο με τον 13ο της Super League βάζουν φρένο στα όποια σχέδια. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν συζητήθηκε καν το θέμα στο ΔΣ της λίγκας, αφού υπήρχε το βασικό ζήτημα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, τις συζητήσεις για την κλήρωση και φυσικά την προσπάθεια για την ανεύρεση χορηγών για το πρωτάθλημα.

Παράλληλα με τόσες εκκρεμότητες που υπάρχουν για την προκήρυξη και το θέμα που δημιουργήθηκε με την Super Legue είναι δύσκολο να σταλεί νέα τροποποίηση στην ΕΠΟ για το πρωτάθλημα. Οπότε το πρωτάθλημα θα πορευθεί χωρίς αγώνες μπαράζ ψηλά για την δεύτερη θέση, ενώ υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για play out, αφού εκεί δεν υπάρχει εμπλοκή με τις ημερομηνίες, ή κάποια σχέση για αγώνα με ομάδα άλλης κατηγορίας.   

Last modified onΠέμπτη, 04 Οκτώβριος 2018 16:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep