Logo
Print this page

Συμβούλιο την Παρασκευή

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε συμβούλιο για την Παρασκευή (21/09) με θέμα τηλεοπτικά, έναρξη και ασφάλιση.

Το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα συζητήσουν τα μέλη της Football League την Παρασκευή (21/09). Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ΔΣ με θέμα την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν στην τηλεοπτική στέγη και το ποσό που θα μπει στο ταμείο των ΠΑΕ. Εκτός αυτού θα υπάρξει ενημέρωση για την απόρριψη της προσφυγής της Super League σχετικά με το μπαράζ μεταξύ του 2ου της Football League και του 13ου της Super League.

Το συμβούλιο θα αποφασίσει ακόμα για την ημερομηνία κλήρωσης του πρωταθλήματος (επικρατέστερο σενάριο την προσεχή εβδομάδα), την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών (ήδη πολλές ΠΑΕ, όπως αναμενόταν, έχουν πάει στο ΙΚΑ) και πότε προσανατολίζονται να ξεκινήσουν τη διοργάνωση Κ19. Στο συμβούλιο, λοιπόν, θα αποφασιστεί η αλλαγή της προκήρυξης (από τα δύο απευθείας εισιτήρια ανόδου στο 1 απευθείας και μπαράζ) και αναλόγως της οικονομικής πρότασης για τα τηλεοπτικά, θα ξεκαθαρίσει και πότε θα γίνει η σέντρα.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE θα συνεδριάσει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14:00΄ ( στα γραφεία της Ένωσης - Θεμιστοκλέους 42 - 4ος όροφος ), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής :

1. Ενημέρωση σχετικά με την από 18/09/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο., σχετικά με την προσφυγή της SUPER LEAGUE κατά της Ελληνικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας.

2. Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019.

3. Λήψη απόφασης σχετικά με κλήρωση Πρωταθλήματος.

4. Ασφάλιση ποδοσφαιριστών

5. Πρωτάθλημα FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ

6. Διάφορα Θέματα».

Last modified onΤετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 18:57
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr