Επιβεβαιώθηκε το μπαράζ

Απορρίφθηκε η προσφυγή της Super League για το θέμα ανόδου - υποβιβασμού και τελικά θα υπάρξει οριστικά αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της Super League και τον 2ο της Football League.

Η προσφυγή της Super League κατά της απόφασης της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για μπαράζ του 13ου της μεγάλης κατηγορίας με τον δεύτερο της Football League απορρίφθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στις 24 Αυγούστου η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ότι «στο τέλος της περιόδου 2018-19 από τη Super League θα υποβιβαστούν τρεις (3) ομάδες στη Super League2, από την Football League θα προβιβαστεί στη νέα Super League1 απευθείας μία (1) ομάδα, ενώ θα γίνει αγώνας μπαράζ μεταξύ της 13ης ομάδας της τελικής κατάταξης της Super League και της 2ης ομάδας της Football League για μια ακόμα θέση στη νέα Super League1».

Η Super League αντέδρασε στην απόφαση αυτή και την επομένη έκανε προσφυφή, ζητώντας να ισχύσει το 3-1. Να υποβιβαστούν δηλαδή τρεις ομάδες και να ανέβουν μόλις μία από τη Football League. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λίγκα θα πραγματοποιήσει διοικητικό συμβούλιο για να δει πώς θα κινηθεί.

Η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Last modified onΤρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.