Αναψηλάφηση από Καλλιθέα

Φάση από την αναμέτρηση Καλλιθέα - Καραϊσκάκης Άρτας τον Δεκέμβριο του 2017 που έγινε η πρώτη ένσταση της Καλλιθέας για την υπόθεση της ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Φάση από την αναμέτρηση Καλλιθέα - Καραϊσκάκης Άρτας τον Δεκέμβριο του 2017 που έγινε η πρώτη ένσταση της Καλλιθέας για την υπόθεση της ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Ξανά στο προσκήνιο το θέμα της τιμωρίας του Καραϊσκάκη Άρτας και του Απόλλωνα Πόντου για την ιατροφαρμακευτική κάλυψη στο ΙΚΑ.

Η Καλλιθέα πήρε την απόφαση να χρησιμοποιήσει και το τελευταίο νομικό μέτρο που έχει στα χέρια της για την υπόθεση της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ομάδων της Football League. Η προσφυγή της για την επιλογή των Καραϊσκάκη Άρτας, Απόλλωνα Πόντου να ασφαλιστούν στο ΙΚΑ ενώ υπήρχε κεντρικό συμβόλαιο, αλλά και η καθυστέρηση στις πληρωμές είναι θέματα για τα οποία προσέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη.

Tώρα ζητά από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να εξετάσει τις υποθέσεις αυτές, αλλά και την νομιμότητα της έγκρισης των αποφάσεων από το διοικητικό συμβούλιο της Football League. Η υπόθεση σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ θα εκδικαστεί την Τρίτη (18/9). 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ 

Aίτηση αναψηλάφησης (της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά 1)του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β΄ΕΘΝΙΚΗΣ» 2) της από 6/7/2018 ( αρ. πρακτικού 30) απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE με αριθμό 1: «εφαρμογή του άρθρου 12 της προκήρυξης του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 σχετικά με την υποχρέωση ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών από τις ΠΑΕ» , 3) της από 06/07/2018 ( αριθ. πρακτικού 30) απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE με αριθμό 2: « επικύρωση της βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018» και 4) της ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2018 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep