Προκαταβολικά οι διαιτησίες

Προκαταβολικά θα πρέπει να δίνουν οι ομάδες της Football League τα χρήματα για τις διαιτησίες στην αρχή κάθε μήνα. Προκαταβολικά θα πρέπει να δίνουν οι ομάδες της Football League τα χρήματα για τις διαιτησίες στην αρχή κάθε μήνα.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως οι αμοιβές των διαιτητών της Football League θα πρέπει να καταβάλλονται σε μηνιαία βάση σε ειδικό λογαριασμό της Ομοσπονδίας.

Αλλάζει το σύστημα πληρωμής των διαιτητών στην Football League και την Super League από αυτή τη σεζόν. Οι περσινές καθυστερήσεις στις καταβολές των χρημάτων των αξιωματούχων των αγώνων λόγω της ρύθμισης που έπρεπε να γίνει στο υπουργείο με το εργόσημο έφερε διαφορετικό τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων για κάθε αγώνα.

Πλέον, οι ομάδες της Football League θα είναι υποχρεωμένες να προκαταβάλουν τα χρήματα των διαιτητών σε ειδικό λογαριασμό της ΕΠΟ, ώστε εκείνη να φροντίσει για την πληρωμή των διαιτητών και του εργόσημου που θα πρέπει να υπάρχει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Οι αμοιβές των Αξιωματούχων Αγώνων της Super League και της Football League θα καταβάλλονται σε μηνιαία βάση, προκαταβολικά, σε ειδικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο., προκειμένου να εκδίδονται τα αντίστοιχα εργόσημα από την Ομοσπονδία και στη συνέχεια να εξοφλούνται οι αμοιβές. Ειδικά για τις πρώτες 5 αγωνιστικές  της Super League, το σύνολο των αμοιβών τα καταβληθεί έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2018. Η πληρωμή του κόστους διαιτησίας των αγώνων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων με το προαναφερθέν σύστημα καθιερώνεται ως πάγια πολιτική της Ομοσπονδίας. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep