Οριστικό: Ο 2ος μπαράζ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατέληξε σε Σολομώντεια λύση και αποφάσισε μπαράζ μεταξύ του 2ου της Football League και του 13ου της Super League.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου εισηγήθηκε την έγκριση της προκήρυξης της Super League για υποβιβασμό 3 ομάδων και άνοδο μίας, όμως η Εκτελεστική Επιτροπή κατέληξε την Παρασκευή (24/08) στη μέση λύση δεδομένου ότι η Football League επέμενε στην απευθείας άνοδο δύο ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του FL News που βρίσκεται στην ΕΠΟ αναφέρει ότι με ψήφους 10-6 αποφασίστηκε να υποβιβαστούν ο 14ος, ο 15ος και ο 16ος της Super League, να προβιβαστεί απευθείας ο πρωταθλητής της Football League και ο 13ος της μεγάλης κατηγορίας με τον 2ο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας να δώσουν διπλό αγώνα μπαράζ (εντός και εκτός έδρας).

Υπενθυμίζεται ότι η Football League στο ΔΣ της Πέμπτης (23/08) είχε αποφασίσει ομόφωνα να εμμείνει στην απευθείας άνοδο 2 ομάδων στη Super League. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μπαταγιάννης αποχώρησε έξαλλος από τη συνεδρίαση και δεν έμεινε για να είναι παρών στα υπόλοιπα θέματα της ατζέντας. Σημειωτέον ότι η Super League έχει προγραμματίσει συμβούλιο στις 14:00 και θα κληθεί να τροποποιήσει την προκήρυξή της μετά την παραπάνω εξέλιξη. Έτσι, η πρεμιέρα της μεγάλης κατηγορίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον «αέρα».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 13:46

1 comment

  • Doksaras
    Doksaras Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 13:15 Comment Link

    Αυτό το ταγάρι ο πρόεδρος της super league ,ρώτησε κάποιον άλλον και αποφάσισε πόσοι ανεβαίνουν και πόσοι πέφτουν την προηγούμενη εβδομάδα δηλ τι περίμενε αυτό που αποφάσισαν οι καουμπόηδες να περάσει τραινο ρε δεν είμαστε καλά καθόλου.,αλλά τι περιμένεις εδώ το κομποδισταν υπάρχει ακόμη στο ποδοσφαιρο μας έλεος το χωριό τωρα με τα πρόβατα πισω από την κερκίδα περνάνε ακόμη

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep