Αναδιάρθρωση και προκήρυξη

Επίσημο πλέον το ΔΣ της Football League την Πέμπτη (23/08) σχετικά με αναδιάρθρωση και προκήρυξη.

Το FL News σας ενημέρωσε νωρίτερα σχετικά με την αναβολή στην ΕΠΟ της έγκρισης των προκηρύξεων της Super League και της Football League, αλλά και για το ΔΣ που θα ακολουθήσει στη Β' Εθνική. Η Ένωση ανακοίνωσε με τη σειρά της το συμβούλιο της Πέμπτης (23/08), αλλά δεδομένα θα υπάρξουν αντιδράσεις. Και αυτό, γιατί όχι μόνο η Football League δεν έχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το πλάνο, αλλά ούτε και έγγραφες εγγυήσεις σχετικά με τα έσοδα.

Η διοργανώτρια ενημέρωσε:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE, θα συνεδριάσει την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018 και ώρα 13:00΄ στα γραφεία της ΄Ένωσης ( Θεμιστοκλέους 42 - 4ος όροφος, Αθήνα ), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής :

1. Συζήτηση σχετικά με την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων.
2. Προκήρυξη Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

H E.E. αποφάσισε:

Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League».

Last modified onΤρίτη, 21 Αύγουστος 2018 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep