Τρεις χωρίς άδεια

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις άδειες συμμετοχής των ομάδων στη Football League.

Τα αποτελέσματα των φακέλων των ομάδων της Football League για την αδειοδότηση ανακοίνωσε το Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΕΠΟ, με τρεις ομάδες, από αυτές που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα να μην παίρνουν άδεια. Άδεια Super League εξασφάλισαν, εκτός από τον ΟΦΗ και οι Τρίκαλα, Δόξα Δράμας, αλλά όχι ο Άρης, πιθανότατα επειδή δεν έχει βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη.

Άδεια εξασφάλισαν ακόμα οι Παναχαϊκή, Καραϊσκάκης, Εργοτέλης, Κισσαμικός και Απόλλων Πόντου. Αντίθετα, δεν αδειοδοτήθηκαν οι Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας και Σπάρτη.

Έφεση μπορούν να καταθέσουν οι ΠΑΕ εντός τριών ημερών, ενώ οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν, μπορούν να κάνουν μεταγραφές μόνο παικτών κάτω των 23 ετών (με ημερομηνία γέννησης μετά την 1/1/1995).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της B' Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League στις ΠΑΕ:
ΟΦΗ, ΤΡΙΚΑΛΑ και ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Χορηγεί άδεια Football League στις ΠΑΕ:
ΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ.

Δεν χορηγεί άδεια Football League στις ΠΑΕ:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Last modified onΣάββατο, 04 Αύγουστος 2018 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep