Προθεσμία μέχρι 7 Αυγούστου

H Super League ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 7 Αυγούστου ώστε να καταθέσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος της. H Super League ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 7 Αυγούστου ώστε να καταθέσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος της.

Η Super League ζήτησε προθεσμία για να καταθέσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος της μέχρι τις 7 Αυγούστου και αυτό σημαίνει... διαπραγματεύσεις σε όλα τα επίπεδα. 

Προθεσμία μέχρι τις 7 Αυγούστου ζήτησε η Super League ώστε να καταθέσει στην ΕΠΟ το κείμενο της προκήρυξης του πρωταθλήματος, το οποίο εκτός από τις θέσεις ανόδου και υποβιβασμού από την Football League θα έχει και όλες τις άλλες προβλέψεις για τις μειώσεις των ομάδων. 

Η Super League μπορεί να κάνει την κλήρωση του πρωταθλήματος της στις 30 Ιουλίου, αλλά μέχρι τότε δεν θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και αν τελικά μπορεί να ισχύσει το ζήτημα των μπαράζ ανόδου από την Football League. 

Από την διοργανώτρια της δεύτερης κατηγορίας έχει ξεκαθαριστεί πως θα πρέπει να ανέβουν και οι δύο ομάδες απευθείας και να μην υπάρξει ζήτημα για αγώνες μπαράζ που θα υποβαθμίσουν τόσο το ενδιαφέρον, όσο και τον ρόλο της Football League. Η τελική απόφαση ανήκει στην ΕΠΟ, η οποία είναι ο τελικός αποδέκτης της προκήρυξης και φυσικά πρέπει να κάνει έλεγχο για το αν ταιριάζουν όσα αναφέρουν οι προκηρύηξεις των δύο πρωταθλημάτων, όσο βέβαι και αυτή της Γ' Εθνικής για τις ομάδες που θα ανέβουν στην Football League. 

Πάντως, η Super League, ζήτησε προθεσμία μέχρι τις 7 Αυγούστου και αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουν κλείσει μέχρι τότε τα θέματα τόσο με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, όσο και με την Football League.  

Ακόμη ένα περίεργο γεγονός είναι το ότι στην ανακοίνωση για την κλήρωση υπάρχει και επεξεργασία για το ημερολογιακό πρόγραμμα των αγώνων χωρίς να υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο με όλους που ουσιαστικά είναι αυτό που καθορίζει τις ώρες και τις ημέρες που πρέπει να οριστούν οι αναμετρήσεις των αγωνιστικών του πρώτου γύρου. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep