Όλα τα «ύποπτα» στο αρχείο

Από τα 12 «ύποπτα» χειραγώγησης ματς που εξέτασε η ΕΕΑ τα 10 ήταν της Football League και όλα, φυσικά, πήγαν στο αρχείο.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε την Πέμπτη (21/06) ακόμα 12 φακέλους με «ύποπτα» χειραγώγησης παιχνίδια και τους έστειλε όλους στο αρχείο. Οι 10 εξ αυτών αφορούσαν σε ματς της Football League, με τον Απόλλωνα Λάρισας να εμπλέκεται σε έξι εξ αυτών.

Για όλα τα ματς η ΕΕΑ έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγησή τους. Αναλυτικά:

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ (Α.Ο.Κ) – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (FDS-FIR), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (FDS-FIR), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΟΦΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιούνιος 2018 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep