Προδιαγεγραμμένη αναβολή

Αναβλήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Football League λόγω της έλλειψης απαρτίας. Αναβλήθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Football League λόγω της έλλειψης απαρτίας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Football League που ήταν να διεξαχθεί την Πέμπτη (7/6) δεν έγινε αφού κανείς εκπρόσωπος ΠΑΕ δεν έδωσε το «παρών».

[googlead][/googlead]

Αναμενόμενη ήταν η αναβολή του διοικητικού συμβουλίου της Football League, αφού εκτός από το έγγραφο που έστειλε η Καλλιθέα στη διοργανώτρια, υπήρξαν αρκετές ακόμη ομάδες που δεν ήθελαν να γίνει άμεσα η επικύρωση της βαθμολογίας και έστειλαν σχετικά αιτήματα, μιας και υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες στα δικαστικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ δεν είχε ανακοινωθεί από τη Football League επίσημα η αναβολή του συμβουλίου δεν παραβρέθηκε κανένας πρόεδρος στην αίθουσα συνεδριάσεων. Πρόθεσή της διοργανώτριας ήταν να γίνει το συμβούλιο και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επικύρωση και οι σκέψεις για την οργάνωση του νέου πρωταθλήματος. Η συνεδρίαση δεν έγινε, αφού δεν υπήρξε εκπρόσωπος από καμία ομάδα του συμβουλίου. 

Τα θέματα πλέον θα συζητηθούν σε νέα ημερομηνία, σε συμβούλιο που θα ανακοινωθεί από την διοργανώτρια μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Οι άνθρωποι όλων των ΠΑΕ είχαν ενημερωθεί ανεπίσημα, αλλά φυσικά αυτή η πληροφορία δεν μπορούσε να φτάσει και στους «νεοφώτιστους», με αποτέλεσμα στον χώρο να βρεθεί δικηγόρος για την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ. Πρόθεσή της ήταν να παρακολουθήσει τη διαδικασία παρότι δεν έχει γίνει ακόμη γενική συνέλευση, ώστε να γίνει εγγραφή των νέων μελών που ανέβηκαν στην Football League, κάτι που γίνεται μετά την επικύρωση της βαθμολογίας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep