Σκληροί κανόνες... λιτότητας

Αυστηρούς όρους για το πρωτάθλημα της Football League για το 2018-19. Αυστηρούς όρους για το πρωτάθλημα της Football League για το 2018-19.

Αυστηρότερους όρους στο πρωτάθλημα της Football League για τη νέα σεζόν αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας ώστε να εκλείψουν άσχημα φαινόμενα.

[googlead][/googlead]
Αρκετά πιο δύσκολα γίνονται τα δεδομένα για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Football League 2018-19 και χωρίς ακόμη να έχει «οριστικοποιηθεί» ο τρόπος με τον οποίο οι ομάδες και η διοργάνωση θα είναι βιώσιμη. Τόσο οι διαδικασίες συμμετοχής, όσο και οι ενδιάμεσοι έλεγχοι για αδειοδότηση και Επιτήρηση θα επιφέρουν πολύ βαριές τιμωρίες στις ΠΑΕ, με σκοπό να μην υπάρχει αδύναμος κρίκος και στο πρωτάθλημα να συμμετάσχουν μόνο όσοι μπορούν.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

  • 1) Μέχρι δέκα ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος οι ομάδες θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 και οι θέσεις θα καλυφθούν από τις μικρότερες κατηγορίες. (Πιθανότατα η λίγκα εννοεί το Πιστοποιητικό Συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, γιατί η διαδικασία αδειοδότησης ολοκληρώνεται Ιούνιο...).
  • 2) Μέχρι 30 Νοεμβρίου 2018 θα πρέπει οι ΠΑΕ να υποβάλλουν στην ΕΠΟ όλα τα δικαιολογητικά για τη διαδικασία της Επιτήρησης. Η ΕΠΟ θα είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της Επιτήρησης μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2018.
  • 3) Σε περίπτωση που απορριφθεί ο φάκελός τους για την Επιτήρηση, τότε οι ΠΑΕ δεν θα έχουν δικαίωμα ενίσχυσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο (Ιανουάριος 2019).
  • 4) Καθιερώνεται δεύτερο στάδιο αδειοδότησης και μέχρι 30 Μαΐου 2019 οι ΠΑΕ θα πρέπει να έχουν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για την αδειοδότηση προκειμένου να έχουν δυνατότητα να παραμείνουν στην κατηγορία. Σε περίπτωση που δεν περάσουν τη διαδικασία, θα λαμβάνουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας και γλιτώνει κάποια από τις ομάδες που έχει υποβιβαστεί αγωνιστικά.
  • 5) Υποχρεωτική κατάθεση στην διοργανώτρια Πόθεν Έσχες κάθε προέδρου ΠΑΕ, έως 30 Νοεμβρίου 2018.
Last modified onΚυριακή, 30 Σεπτέμβριος 2018 16:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep