Στο συμβούλιο οι... ανασφάλιστοι

Διοικητικό Συμβούλιο για την Παρασκευή 11 Μαΐου προγραμμάτισε η διοργανώτρια. Διοικητικό Συμβούλιο για την Παρασκευή 11 Μαΐου προγραμμάτισε η διοργανώτρια.

Με το ερώτημα της αποβολής του Απόλλωνα Πόντου και του Καραϊσκάκη Άρτας θα συνεδριάσει το Διοικητικό συμβούλιο την Football League την Παρασκευή (11/5).

[googlead][/googlead]

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ανακοίνωσε η Football League για την Παρασκευή (11/5) στη μία το μεσημέρι και το θέμα που θα κυριαρχήσει αναμένεται να είναι οι συνέπειες της ένστασης της Καλλιθέας και της Δόξας Δράμας για τις ομάδες που δεν ακολούθησαν το κεντρικό ασφαλιστικό συμβόλαιο, τον Απόλλωνα Πόντου και τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει σαφώς ότι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το κεντρικό συμβόλαιο και η πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League μετέφερε την «ευθύνη» στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας που είναι η αρμόδια για την Προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια αναμένεται να τεθεί και θέμα για άλλες ομάδες που δεν ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους με το ασφαλιστικό συμβόλαιο που έπρεπε να πληρώνουν και η προκήρυξη και σε αυτή την περίπτωση προβλέπει αυτοδίκαια αποβολή.
Στα άλλα θέματα είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο για το ερχόμενο πρωτάθλημα, αγωνιστικά και διάφορα θέματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, θα συνεδριάσει την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00' (στα γραφεία της Ένωσης - Θεμιστοκλέους 42 - 4 όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

  • 1. Αγωνιστικά Θέματα.
  • 2. Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019.
  • 3. Εφαρμογή άρθρου 12 Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018 σχετικά με την υποχρέωση ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών από τις Π.Α.Ε.

Αναγνωστέες οι υπ' αριθ. 75 και 81/2018 αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League.

  • 4. Διάφορα Θέματα.
Last modified onΠέμπτη, 03 Μάιος 2018 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep