Αναβολή στην έφεση της Καλλιθέας

Στις 16 Μαΐου θα εκδικαστεί η υπόθεση της έφεσης της Καλλιθέας στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Άρτας. Στις 16 Μαΐου θα εκδικαστεί η υπόθεση της έφεσης της Καλλιθέας στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Άρτας.

Δεν εκδικάστηκε η έφεση της Καλλιθέας στην ΕΠΟ για το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών του Καραϊσκάκη Άρτας.

[googlead][/googlead]

Σε συμφωνία για αναβολή ήρθαν την Τετάρτη (02/05), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, οι δικηγόροι της Καλλιθέας, Χάρης Γρηγορίου και του Καραϊσκάκη Άρτας, Δημήτρης Τσαούσογλου στην εκδίκαση της ένστασης της αθηναϊκής ομάδας για την υπόθεση της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών.

Το πρωτοβάθμιο όργανο της Football League είχε παραπέμψει την υπόθεση στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας για το θέμα της αποβολής της ομάδας της Άρτας από το πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η προκήρυξη για τις ομάδες που δεν ακολουθούν το κεντρικό ασφαλιστικό συμβόλαιο, και είχε απορρίψει την ένσταση ως μη νόμιμη. Η αθηναϊκή ομάδα, λοιπόν, κατέθεσε έφεση με στόχο να πάρει το μεταξύ τους ματς στα χαρτιά.

Οι δικηγόροι των δύο ΠΑΕ συμφώνησαν σε αναβολή και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τους έδωσε ημερομηνία νέας δικασίμου για τις 16 Μαΐου.

Last modified onΤετάρτη, 02 Μάιος 2018 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep