Logo
Print this page

Οριστική αφαίρεση βαθμών!

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννησης Καρδίτσας, Αιγινιακού και Καλλιθέας.

[googlead][/googlead]

Νέες ανακατατάξεις στη βαθμολογία της Football League φέρνουν οι αποφάσεις που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο την Τετάρτη (18/04). Οι ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Καλλιθέα, Αιγινιακός βρέθηκαν ενώπιον της επιτροπής σε μία διαδικασία - εξπρές κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο των εφέσεων που είχαν καταθέσει μετά την αποτυχία τους να περάσουν το πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Εν τέλει το βράδυ της Τετάρτης (18/04) ανακοινώθηκε ότι όλες οι εφέσεις απορρίπτονται, οπότε και οι τέσσερις ομάδες θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών! Υπενθυμίζεται ότι εφέσεις δεν κατέθεσαν οι ΠΑΕ Παναιγιάλειος, Πανσερραϊκός και Σπάρτη.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο Εργοτέλης ξεφέυγει 4 πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού και τον 13ο Αιγινιακό, ενώ η Καλλιθέα απέχει 15 βαθμούς από τη σωτήρια 12η θέση και ο Παναιγιάλειος 10!

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ' αριθμ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της υπ' αριθμ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της υπ' αριθμ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου ΑδειοδότηΑσης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ' αριθμ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ».

Last modified onΤετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 22:46
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr