Εκλογή Λυχναρά

ο Άρης Λυχναράς (δεξιά) κατέχει  πλέον τη θέση του Β' Αντιπροέδρου της Football League. ο Άρης Λυχναράς (δεξιά) κατέχει πλέον τη θέση του Β' Αντιπροέδρου της Football League.

Τη θέση του αντιπροέδρου της Football League έχει και επίσημα ο Άρης Λυχναράς.

[googlead][/googlead]

Εκλογές για την ανάδειξη Β’ Αντιπροέδρου έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης (17/4) στην Football League και ο μοναδικός υποψήφιος ήταν ο εκπρόσωπος του ΑΟΧ Κισσαμικού, Άρης Λυχναράς. Η εκλογή του έγινε με 13 ψήφους, ενώ υπήρχαν και 3 λευκά. Δικαίωμα δεν είχαν στην διαδικασία ο Παναιγιάλειος και ο Αιγινιακός, αφού δεν υπήρχε νόμιμη εκπροσώπηση τους στο συμβούλιο. Ο Άρης Λυχναράς κάλυψε τη θέση του Θωμά Σβαρνόπουλου που είχε παραιτηθεί, ενώ στη θέση του Α' Αντιπροέδρου παραμένει ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος του Πανσερραϊκού μέχρι να «επισημοποιηθεί» η παραίτηση του από την ΠΑΕ των Σερρών.

Παράλληλα υπήρξε υιοθέτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο της πρωτοβουλίας για την διοργάνωση ημερίδας με θέμα την κρίση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με την συνεργασία της Football League και του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η ημερίδα θα έχει τίτλο «Προοπτικές ανάπτυξης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα της κρίσης».

Ακόμη εγκρίθηκε και τυπικά η απόφαση για την διεξαγωγή την ίδια ημέρα και ώρα όλων των αγώνων στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Football League.

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 18:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep