Φουλ των αναβολών

Οκτώ υποθέσεις οδηγήθηκαν σε αναβολή την Παρασκευή (09/03) στον αθλητικό δικαστή. Όλο το ρεπορτάζ στο FL News.

[googlead][/googlead]

Γεμάτο ήταν το πινάκιο της Παρασκευής (09/03) στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League. Ωστόσο, από τις εννέα υποθέσεις μόνο η μία εκδικάστηκε και αυτή αφορούσε στην ένσταση της Καλλιθέας κατά του Αιγινιακού. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ των... αναβολών.

Με εξαίρεση την υπόθεση του Παναιγιαλείου και αυτή των Νέων του Κισσαμικού όλες οι υπόλοιπες κλήσεις αφορούσαν πειθαρχικές διώξεις βάσει των εκθέσεων της ΔΕΑΒ. Η ομάδα του Αιγίου μέσω του προέδρου, Δήμου Κασκαντίρη ζήτησε και πήρε αναβολή για τις 20 Μαρτίου, ώστε να απολογηθεί για απλήρωτα πρόστιμα. Αναβολή πήραν και οι Κρητικοί λόγω αδυναμίας παράστασης του νομικού, Άρη Λυχναρά. Σημειώνεται ότι η ομάδα των Χανίων δεν είχε δηλώσει σε φύλλο αγώνα προπονητή με το απαιτούμενο δίπλωμα.

Για το παιχνίδι Σπάρτη - ΟΦΗ, οι μεν Λάκωνες θα απολογούνταν για απουσία προπονητή - κατόχου UEFA Pro και για τη συμπεριφορά των οπαδών, που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Η ομάδα του Ηρακλείου κλήθηκε για τη συμπεριφορά του υπεύθυνου ασφαλείας, Γιάννη Φασομυτάκη. Οι νομικοί των δύο ΠΑΕ, Παναγιώτης Μπιλίρης και Δημήτρης Βαγιάκος αντίστοιχα ζήτησαν και πήραν αναβολή για τις 20 Μαρτίου.

Ομοίως για τις 20 Μαρτίου μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στον αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας - ΟΦΗ (ο αντιπρόεδρος των Θεσσαλών, Βαλάντης Μπλέτσας υποστήριξε ότι η ΠΑΕ ψάχνει νέο δικηγόρο, ενώ ο νομικός των Κρητικών, Δημήτρης Βαγιάκος σημείωνε πως η ΠΑΕ έχει απολογηθεί ξανά για το συγκεκριμένο ματς), αλλά και αυτή της αναμέτρησης Τρίκαλα - Άρης. Οι «κίτρινοι» πήραν αναβολή και για το ματς με τη Δόξα Δράμας, όπως, επίσης, αναβλήθηκε η απολογία της Καλλιθέας (για το ματς του πρώτου γύρου με την Παναχαϊκή) και αυτή της Δόξας Δράμας (για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα).

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2018 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep