«Μαθήματα φιλοξενίας»

Οι οπαδοί της Δόξας Δράμας που ακολούθησαν την ομάδα τους στο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας βίωσαν την φιλοξενία των φίλων της Αναγέννησης. Οι οπαδοί της Δόξας Δράμας που ακολούθησαν την ομάδα τους στο εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας βίωσαν την φιλοξενία των φίλων της Αναγέννησης.

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, βρέθηκε στο γήπεδο της Καρδίτσας και είδε τις κινήσεις φιλοξενίας των «Ultras» στους φίλους της Δόξας Δράμας.

[googlead][/googlead]

Την ευκαιρία να βιώσει από κοντά την φιλοσοφία των οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας είχε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος είδε πως καλωσόρισαν τους φιλάθλους της Δόξας Δράμας και τους προσέφεραν νερό και τρόφιμα με την είσοδο τους στις εξέδρες.

«Αυτή την Κυριακή βρέθηκα στο γήπεδο της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πλαίσιο της παρακολούθησης αγώνων σε όλες τις έδρες του πρωταθλήματος της Football League. Θεωρώ πως είναι σημαντικό να υπάρχει τόσο η παρουσία εκ μέρους της διοργανώτριας σε όλα τα γήπεδα, όσο και η διάθεση να δούμε από κοντά πράγματα και να τα διορθώσουμε.

Αυτή την φορά είχα και την τύχη να δω από κοντά τον ιδιαίτερο τρόπο των οργανωμένων φιλάθλων της Αναγέννησης Καρδίτσας που έχουν πάρει την πρωτοβουλία να αποδείξουν πως ακόμη και οι οπαδοί των ομάδων μπορούν να είναι κοντά.

Σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές χρειάζονται μεγάλες θυσίες για να ακολουθεί κάποιος την ομάδα του σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και φυσικά χρειάζονται όλα τα χρώματα στην εξέδρα.

Οι οπαδοί της Αναγέννησης Καρδίτσας δίνουν μαθήματα φιλοξενίας στις αναμετρήσεις της ομάδας τους και δεν είναι τόσο το νερό και τα σάντουιτς που προσφέρουν στους φιλοξενούμενους που έκαναν το ταξίδι για να βρεθούν στην πόλη τους, αλλά η κουλτούρα που βγαίνει από τέτοιες κινήσεις και μπορεί να γίνει παράδειγμα για να φτάσουμε στο σημείο να μην είναι εχθρικά τα γήπεδα για κανέναν».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep