Ένσταση Καλλιθέας κατά Αιγινιακού

Το FL News σας παρουσιάζει, γιατί η Καλλιθέα κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Αιγινιακό.

[googlead][/googlead]

Οι... ενστάσεις καλά κρατούν στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της 5ης Φεβρουαρίου μεταξύ Καλλιθέας και Αιγινιακού (0-0) η αθηναϊκή ομάδα είχε κάνει γνωστό ότι επρόκειτο να καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και όπως ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής την Πέμπτη (15/02), αυτή εν τέλει θα εκδικαστεί την 1η Μαρτίου.

Η κλήση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

την Πέμπτη 1/3/2018 και ώρα 9:00 τις ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ προκειμένου να συζητηθεί η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, κατά του κύρους του αποτελέσματος του μεταξύ τους αγώνα της 15ης αγωνιστικής».

Γιατί η Καλλιθέα κατέθεσε ένσταση; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News στο 71' της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής Τσολακίδης κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Παπαδόπουλο. Ωστόσο, ο πρώτος δεν φορούσε το «77» με το οποίο έχει δηλωθεί, αλλά το «10» του Ζούρκου, ο οποίος ήταν απών. Μάλιστα, στην εμφάνιση είχε τοποθετηθεί tape στο επώνυμο.

Εάν η αθηναϊκή ομάδα δεν έχει καταθέσει ένσταση για πλαστοπροσωπία, τότε η ομάδα της βόρειας Πιερίας κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο. Εξάλλου, στο άρθρο 14 παρ.3δ του ΚΑΠ αναφέρεται ότι: «Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί σε αγώνα αριθμό φανέλας διαφορετικό από αυτόν με τον οποίο έχει δηλωθεί, τιμωρείται με χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 15 Φεβρουάριος 2018 16:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep