Αναβολή για Απόλλωνα Πόντου

Αναβλήθηκε για τις 15 Φεβρουαρίου η εκδίκαση της έντασης που κατέθεσε η Δόξα Δράμας κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου.

[googlead][/googlead]

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Football League είχε καλέσει σε απολογία τον Απόλλωνα Πόντου την Τετάρτη 7/2 (ύστερα από ένσταση που κατέθεσε η Δόξα Δράμας κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα της 13ης Ιανουαρίου που έληξε 1-1), ωστόσο προέκυψε αναβολή για τις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Απόλλων εκπροσωπήθηκε στη διαδικασία από τον Βαγγέλη Χατζηιωάννου και η Δόξα Δράμας ζήτησε αναβολή μέσω του νομικού, Δημήτρη Καρπετόπουλου, ο οποίος ζήτησε την αναβολή, λόγω αδυναμίας παράστασης του δικηγόρου των «Μαυραετών» Παναγιώτη Μπιλίρη.

Το FL News - το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο που παρέστη στο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο - θα σας μεταφέρει με λεπτομέρειες το ρεπορτάζ στη διάρκεια της ημέρας.

Θυμίζουμε ότι η ένσταση της Δόξας Δράμας βασίζεται στο γεγονός ότι ο Απόλλων Πόντου επέλεξε να ασφαλίσει τους παίκτες μόνο στο ΙΚΑ και να μη συμμετέχει στην κεντρική ασφάλιση όπως προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018 10:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep