Απαγόρευση σε Καλλιθέα

Οι αποφάσεις της Α' ΕΕΟΔ για Καλλιθέα, ΟΦΗ και Βέροια.

[googlead][/googlead]

Η Α' ΕΕΟΔ της ΕΠΟ ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/01) αποφάσεις που αφορούν στις προσφυγές των Χαντί, Μάρτος (ΟΦΗ), Τσιούχα (Βέροια), Κουϊρουκίδη, Μπέλη (Καλλιθέα). Για την περίπτωση του τελευταίου, μάλιστα, ανακοινώθηκε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, οπότε πρέπει οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να τον εξοφλήσουν άμεσα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Αναγνώρισε ότι η μεταξύ του ποδοσφαιριστή Άγγελου Αμπντέλ Χαντί του Σεχαντί και της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου 1925 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925» καταρτισθείσα από 25-08-2016 σύμβαση, λύθηκε από 03-01-2018 με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ης. Κατά τα λοιπά χωρίζεται η υπόθεση και αναβάλλεται η έκδοση της απόφασης μαζί με τη σύνταξη του σκεπτικού αυτής για το άνω διατακτικό.

Αναγνώρισε ότι η μεταξύ του ποδοσφαιριστή Μάριο Μάρτος Σερράνο (Mario Martos Serrano) του Μανουέλ (Manuel) και της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου 1925 Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο «Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. 1925» καταρτισθείσα από 25-08-2017 σύμβαση, λύθηκε από 01-01-2018 με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ης. Κατά τα λοιπά χωρίζεται η υπόθεση και αναβάλλεται η έκδοση της απόφασης μαζί με τη σύνταξη του σκεπτικού αυτής για το άνω διατακτικό.

Δέχθηκε την προσφυγή του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Διονυσίου Τσιούχα του Δημητρίου κατά της ΠΑΕ Βέροια, απέρριψε ό,τι κρίθηκε απορριπτέο στο σκεπτικό και αναγνώρισε ότι το από 18.08.2017 συμβόλαιο επαγγελματία ποδοσφαιριστή λύθηκε από τις 28.12.2017 με την καταγγελία του προσφεύγοντος, με αποκλειστική υπαιτιότητα της καθ’ ης. Υποχρεώνει την καθ’ ης να καταβάλει στον αιτούντα για τις αιτίες που αναφέρονται στο σκεπτικό, το συνολικό ποσό των τριών χιλιάδων εξακοσίων εννέα Ευρώ και ενενήντα οκτώ λεπτών (3.609,98 Ευρώ) με το νόμιμο τόκο, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στο σκεπτικό μέχρι την εξόφληση.

Δέχθηκε την προσφυγή του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κουϊρουκίδη του Αβραάμ κατά της ΠΑΕ Καλλιθέα και υποχρέωσε την καθ’ ης να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή για τις αιτίες που αναφέρονται στο σκεπτικό, το συνολικό καθαρό ποσό των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500€), με το νόμιμο τόκο την άσκηση της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Δέχθηκε εν μέρει την προσφυγή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Διονυσίου Μπέλη του Κρίστο Απέρριψε ό, τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρέωσε την καθ’ ης να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των έξι χιλιάδων διακοσίων είκοσι πέντε Ευρώ και ογδόντα τριών λεπτών (6.225,83 €) μικτά για δεδουλευμένες αποδοχές, δώρα εορτών και επιδόματα αδείας, σύμφωνα με το σκεπτικό και το ποσό των τριακοσίων σαράντα δύο Ευρώ και σαράντα τεσσάρων λεπρών (342,44 €) ως αποζημίωση, σύμφωνα με τα ανωτέρω, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Επίσης επέβαλε στην καθ’ ης την αθλητική κύρωση της απαγόρευσης απόκτησης, με οιονδήποτε τρόπο, ποδοσφαιριστών γηγενών ή αλλοδαπών για τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2018, μετά την τελεσιδικία της παρούσας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep