«Να διακοπεί το πρωτάθλημα»

Ο Νομικός Σύμβουλος της Football League, Αντώνης Βουγίδης μίλησε για την διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί ώστε να φύγει οποιαδήποτε σκιά από το πρωτάθλημα. Ο Νομικός Σύμβουλος της Football League, Αντώνης Βουγίδης μίλησε για την διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί ώστε να φύγει οποιαδήποτε σκιά από το πρωτάθλημα.

Ο νομικός σύμβουλος της Football League ξεκαθαρίζει τι πρέπει να συμβεί ώστε να προστατευθεί απόλυτα η αξιοπιστία της διοργάνωσης.

[googlead][/googlead]

Την άμεση διευθέτηση της υπόθεσης των καταγγελιών του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη ζητά ο Αντώνης Βουγίδης με δηλώσεις του στο FL News και τονίζει πως πρέπει να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες και να κλείσει το θέμα άμεσα, ώστε το πρωτάθλημα της Football League να συνεχίσει ξεκάθαρα.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Βουγίδη στο FL News:

«Όλα αυτά που ακούγονται, λέγονται και γίνονται είναι απαράδεκτα και ιδίως ως προς την διαδικασία που ακολουθείται. Όταν υφίστανται τόσο σοβαρές καταγγελίες, φρονώ ότι πρέπει πρώτα να ενημερώνονται οι Εισαγγελικές Αρχές.

Δημόσιες κρίσεις και δηλώσεις πριν να επιληφθούν οι Αρχές δεν κάνουν καλό, θολώνουν τα νερά και η ζημιά από την δυσφήμιση είναι μη αναστρέψιμη. Αφενός διότι εάν υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές δίδεται ο χρόνος σε κάποιους να «προστατευθούν» και να κινηθούν ανάλογα, αφετέρου εάν όλα αυτά αποδειχθεί ότι ήταν μια κακή εκτίμηση, ή παράφραση λεγομένων, τότε η δυσφήμιση που θα έχει υποστεί η Διοργάνωση και εν γένει το ποδόσφαιρο είναι σοβαρότατη.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα πρέπει άμεσα να διακοπεί το πρωτάθλημα για 20-25 ημέρες και οι Αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν, αποδίδοντας δικαιοσύνη και αποκαθιστώντας την τάξη. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πρωτάθλημα σε εξέλιξη και να αιωρούνται τέτοιες σκιές. Χρειάζεται άπλετο φως και άμεσα!

Διαφορετικά σε ένα απεχθές σενάριο υπάρχει κίνδυνος το πρωτάθλημα να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί και κάποια ΠΑΕ που έχει παραμείνει αγωνιστικά στην κατηγορία να πρέπει να υποβιβαστεί και τελικά να παραμείνει κάποια άλλη που τερμάτισε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Πρέπει να αποφύγουμε τέτοιες αστείες καταστάσεις.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, έχει αποδείξει πως κινείται στις Αρχές της νομιμότητας και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στην υπόθεση της αποβολής του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα.

Ασφαλώς και μπορεί να ζητήσει να διακοπεί το πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν ανοικτά ώτα και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, τον Αθλητικό Εισαγγελέα και την Πειθαρχική Επιτροπή να αποφασιστεί ότι η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί σε εύρος 20-25 ημερών».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 15 Δεκέμβριος 2017 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep