Συνεχίζουν για το ασφαλιστικό

Βελτιωμένη προσφορά της «Ευρωπαϊκής Πίστης». Δεν προκρίθηκε το ασφαλιστήριο που πρότεινε ο Απόλλων Πόντου.

[googlead][/googlead]

Η προγραμματισμένη για την Τρίτη (12/12) συνάντηση της επιτροπής της Football League με τον ΠΣΑΠ για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών έγινε στα γραφεία της διοργανώτριας. Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, οι επαφές θα συνεχιστούν, ώστε να κλείσει το ζήτημα, με την «Ευρωπαϊκή Πίστη» να καταθέτει βελτιωμένη προσφορά.

Εκτός του ΠΣΑΠ και του εκπροσώπου της ασφαλιστικής, το «παρών» έδωσαν οι Άρης Λυχναράς, Βαλάντης Μπλέτσας και Θωμάς Σβαρνόπουλος. Υπήρξε, μάλιστα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργο Γιακουμίδη, αλλά το ασφαλιστήριο που πρότειναν οι «κοκκινόμαυροι» δεν προκρίθηκε (είναι στα μισά χρήματα), γιατί όπως ανέφεραν οι παριστάμενοι, δεν κάλυπτε όλες τις ηλικίες, ενώ έπρεπε πρώτα η ΠΑΕ να πληρώσει το ποσό για τυχόν τραυματισμό και μετά να πάρει τα χρήματα από την εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η «Ευρωπαϊκή Πίστη» έριξε την προσφορά της από τα 118 ευρώ στα 100 και οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν. Υπήρξε, πάντως, η ενημέρωση ότι τρεις ΠΑΕ δεν έχουν ασφαλίσει τους ποδοσφαιριστές τους, κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες διαδικασίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν τάχιστα...

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 13 Δεκέμβριος 2017 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep