«Πληρώνει» τις καταγγελίες

Ο κίνδυνος για τον Απόλλωνα Πόντου, η... παγωμένη χορηγία και το «καμπανάκι» από την ΕΠΟ για την ασφάλιση.

[googlead][/googlead]

Έστω και με καθυστέρηση μίας ώρας το ΔΣ των... καταγγελιών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (07/12) στη Football League. Απόντων των ΠΑΕ Άρης, Βέροια, Απόλλων Λάρισας, ΑΟ Τρίκαλα και Παναχαϊκή τα μέλη της διοργανώτριας συζήτησαν για περίπου δύο ώρες το ζήτημα που προέκυψε με τις δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και αυτό της ασφάλισης...

Το FL News έδωσε το «παρών» στα γραφεία της λίγκας και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Πριν ξεκινήσει το συμβούλιο και ενώ ετοιμαζόταν να ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος Νέων, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργο Γιακουμίδη του είπε με αφορμή το θέμα της ασφάλισης: «Μας έστειλε έγγραφο η ΕΠΟ. Τόσο εσείς, όσο και ο Καραϊσκάκης δεν γίνεται να έχετε ασφαλισμένους τους ποδοσφαιριστές μόνο στο ΙΚΑ. Εξάλλου, η προκήρυξη προβλέπει συμμετοχή στην κεντρική ασφαλιστική διαχείριση».

Όπως αποφασίστηκε, λοιπόν, θα συνεχιστεί η κάλυψη από την «Ευρωπαϊκή Πίστη», αλλά την Τρίτη (12/12, 12:00) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Football League μεταξύ της αρμόδιας επιτροπής και του ΠΣΑΠ, έτσι ώστε να κλείσει το ζήτημα.

Ένταση λόγω των καταγγελιών

Το βασικό θέμα συζήτησης, βέβαια, ήταν αυτό των καταγγελιών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λεουτσάκος ζήτησε από όσα μέλη έχουν κάτι να καταγγείλουν θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τον ίδιο και να κινεί η διοργανώτρια τις διαδικασίες.

«Ετοιμαζόμασταν να κλείσουμε χορηγία και μία ημέρα μετά τις καταγγελίες του κυρίου Καλαϊτζίδη μας ενημέρωσαν ότι η συμφωνία «παγώνει», είπε ο Λεουτσάκος και συνέχισε: «Οτιδήποτε πέφτει στην αντίληψή σας να ενημερώνετε το προεδρείο. Και σας παρακαλώ να καταθέσετε τις προτάσεις σας σχετικά με το ζήτημα».

Οι στιγμές έντασης μεταξύ των μελών δεν έλειψαν, ενώ ο εκπρόσωπος του Απόλλωνα Πόντου, Γιώργος Γιακουμίδης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να πει το παραμικρό για την υπόθεση, γιατί αυτή είναι ανοικτή. Ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα (11/12) ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα καταθέσει ό,τι στοιχεία έχει στη διάθεσή του, αν και αρκετά στελέχη στη Football League δείχνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικά...».

Κίνδυνος για Απόλλωνα Πόντου

Η Football League, πάντως, ενημέρωσε ότι οι καταγγελίες του Καλαϊτζίδη έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες αρχές, δηλαδή στην Επιτροπή Δεοντολογίας, τον αθλητικό δικαστή και τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα. «Θα κληθεί να απολογηθεί για δυσφήμιση του αθλήματος», αναφέρθηκε και εννοείται ότι οι Πόντιοι σύντομα θα κληθούν να καταθέσουν... Τι προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας;

disfimisi

Στο ΔΣ εκπροσώπους είχαν οι ΠΑΕ: ΟΦΗ (Δημήτρης Βαγιάκος), Δόξα Δράμας (Νίκος Ιωσηφίδης), Καλλιθέα (Σταύρος Καρακασίδης), Παναιγιάλειος (Αντώνης Ρέλλας), ΑΟ Χανιά Κισσαμικός (Άρης Λυχναράς), Σπάρτη (Δημήτρης Νικόλαρος), Εργοτέλης (Γιώργος Τουτζάρης), Καραϊσκάκης (Δημήτρης Γεωργίου), Απόλλων Πόντου (Γιώργος Γιακουμίδης), Αν. Καρδίτσας (Βαλάντης Μπλέτσας), Πανσερραϊκός (α’ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος), Αιγινιακός (β’ αντιπρόεδρος Θωμάς Σβαρνόπουλος).

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017 00:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep