Το έγγραφο της αποβολής (photo)

Το σκεπτικό της διοργανώτριας για την αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα της Football League.

[googlead][/googlead]

Την έγγραφη συναίνεση των ΠΑΕ της Football League ζήτησε η διοργανώτρια αρχή την Τρίτη (14/11), προκειμένου να προχωρήσει στην αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα. Και όπως αναφέρει το έγγραφο που σας παρουσιάζει το FL News, η απόφασή της βασίζεται στο άρθρο 24 παρ.5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών, που αναφέρει ότι όταν αφαιρεθούν πλέον των 9 βαθμών από μία ΠΑΕ, τότε αυτή αποβάλλεται...

Όπως αναφέρει η Football League:

«Με βάση το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κ.Ι.Μ.Π. «Εάν μία ΠΑΕ εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου υποπέσει τρεις (3) φορές στην ανωτέρω παράβαση (δηλαδή της έχουν αφαιρεθεί οριστικά εννιά βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα) τότε αποβάλλεται με απόφαση της οικείας Ένωσης, από το πρωτάθλημα και έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του παραρτήματος Νο1 του ΚΑΠ των Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με την εφαρμογή του άρθρου 24 παράγραφος 5 του Κ.Ι.Μ.Π, στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ έχουν αφαιρεθεί πλέον των εννέα βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα και ως εκ τούτου το ΔΣ της Football League την 14-11-2017 αποφάσισε διά περιφοράς να κάνει δεκτή την ανωτέρω εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Football League και προβαίνει στην αποβολή της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το πρωτάθλημα της Football League αγωνιστικής περιόδου 2017-18 καθώς επίσης και της ομάδας Νέων της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ από το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ Football League αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Παρακαλούμε για την έγγραφη συναίνεσή σας».

Δείτε το σχετικό έγγραφο...

apovax

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 02:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep