Logo
Print this page

«Αποβολή για λόγους αξιοπιστίας»

Ο νομικός σύμβουλος της Football League, Αντώνης Βουγίδης, τοποθετήθηκε για το θέμα του Αχαρναϊκού στο FL News. Ο νομικός σύμβουλος της Football League, Αντώνης Βουγίδης, τοποθετήθηκε για το θέμα του Αχαρναϊκού στο FL News.

Για το θέμα του Αχαρναϊκού μίλησε στο FL News o νομικός σύμβουλος της Football League, Αντώνης Βουγίδης.

[googlead][/googlead]

Την πρόθεση της διοργανώτριας να διατηρήσει σε υψηλό βαθμό την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αλλά και την ισονομία ανάμεσα στις ομάδες ξεκαθάρισε ο νομικός σύμβουλος της Football League, Αντώνης Βουγίδης. Σε ερώτηση του FL News για το θέμα που έχει προκύψει με τις αφαιρέσεις βαθμών του Αχαρναϊκού, καθώς και την έλλειψη πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, δήλωσε:

«Μόνο σε συνθήκες πολικού ψύχους συναντάς μείον 51 βαθμούς. Δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιας αρνητικής βαθμολογίας σε έναρξη πρωταθλήματος και αυτό οδηγεί μια ομάδα στην αδιαφορία από πολύ νωρίς. Καθήκον της διοργανώτριας είναι να προστατέψει το προϊόν της και αυτό αποτελεί κύριο στόχο της νέας διοίκησης που προσπαθεί να βάλει νέες βάσεις σε όλα τα επίπεδα και να κλείσει πληγές χρόνων.

Για την περίπτωση του Αχαρναϊκού η απόφαση είναι μονόδρομος και πρέπει να υπάρξει εφαρμογή των διατάξεων που ορίζει ο αθλητικός νόμος και ο ΚΑΠ αφού έχει περάσει άπρακτη η προθεσμία πενθημέρου που είχε ώστε να εξοφλήσει τελεσίδικες αποφάσεις. Αφαιρέθηκαν από τον Αχαρναϊκό 27 βαθμοί την προηγούμενη εβδομάδα και άλλοι 27 την Δευτέρα (13/11). Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και των συμμετεχόντων, η ΠΑΕ Αχαρναϊκός θα πρέπει να αποβληθεί άμεσα από την διοργάνωση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 19:29
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr