Συνάντηση για τους φωτορεπόρτερ

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος.

Με αφορμή ένα μεμονωμένο περιστατικό που συνέβη σε αγώνα της Football League, ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος συναντήθηκε την Παρασκευή (10/11) με το μέλος του προεδρείου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας και Γενικό Γραμματέα, Νίκο Μήτσουρα. Η Ένωση σε δελτίο Τύπου ανέφερε:

«Σήμερα Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος δέχτηκε στο γραφείο του το μέλος του Προεδρείου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Μήτσουρα, με αφορμή ατυχές περιστατικό που συνέβη σε μεμονωμένο αγώνα της Football League.

Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος εξέφρασε την ικανοποίηση της για την άμεση επίλυση του θέματος στον συγκεκριμένο αγώνα ενώ παράλληλα υπήρξε συνεννόηση ανάμεσα στον κ. Λεουτσάκο και τον κ. Μήτσουρα, ώστε η διοργανώτρια να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των φωτορεπόρτερ στους αγώνες.

Με την ευκαιρία, ενημερώνουμε πως έχουν αποσταλεί δείγματα των επίσημων καρτών των δημοσιογραφικών και φωτογραφικών ενώσεων σε όλους τους Παρατηρητές Αγώνων της Football League για την απρόσκοπτη είσοδο των επαγγελματιών στους αγώνες».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 11 Νοέμβριος 2017 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep