Logo
Print this page

Στον... κάλαθο 16 ματς

Η ΕΕΑ έκρινε άνευ αντικειμένου την εξέταση 16 φακέλων για «ύποπτους» προς χειραγώγηση αγώνες.

[googlead][/googlead]

Την ίδια κατάληξη με όλους τους άλλους φακέλους, δηλαδή το... αρχείο είχαν 16 αγώνες, οι οποίοι είχαν χαρακτηριστεί «ύποπτοι» χειραγώγησης. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι ήταν άνευ αντικειμένου η εξέταση περσινών ματς της Football League και Κυπέλλου, ενώ για πέντε ακόμα δόθηκε αναβολή.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι 11 από τους 21 φακέλους αφορούσαν παιχνίδια του ΑΟ Χανιά. Αναλυτικά:

1. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

5. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

6. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

8. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

9. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

10. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17.

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

12. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

13. Ακρόαση ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΟΦΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΟΦΗ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

14. Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

15. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

16. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

17. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.

18. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ.

19. Ακρόαση ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

20. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

21. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 23-11-17

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Ζώης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 16:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr