Πρωτάθλημα με... ασφάλεια

Έκλεισε το θέμα της ασφάλειας για το πρωτάθλημα της Football League. Έκλεισε το θέμα της ασφάλειας για το πρωτάθλημα της Football League.

Λύθηκαν και τελευταία τυπικά θέματα με την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών των 18 ομάδων της Football League και πλέον όλα είναι έτοιμα για την σέντρα.

[googlead][/googlead]

Το μεσημέρι της Παρασκευής (27/10) στα γραφεία της Football League τελείωσε κάθε εκκρεμότητα που αφορούσε το ασφαλιστικό συμβόλαιο για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Η κοινή συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του προέδρου της διοργανώτριας, Λεωνίδα Λεουτσάκου, με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ, τον εκπρόσωπο της ασφαλιστικής εταιρείας και την ανοικτή γραμμή με όλους του προέδρους των ΠΑΕ έφερε αποτέλεσμα και οδήγησε στο να λυθεί ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα.

Οι εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής αφορούσαν μια μικρή μειοψηφία των ΠΑΕ, αφού οι άνθρωποι της διοργανώτριας είχαν φροντίσει να προχωρήσουν το θέμα τις προηγούμενες εβδομάδες ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα και κίνδυνος για κανέναν ποδοσφαιριστή, ή ομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep