«Η ΕΕΑ δίνει τον δικό της αγώνα»

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μετά από επικοινωνία που είχε με μέλη της ΕΕΑ δήλωσε πως το σημαντικό για την διοργανώτρια είναι να έχει άριστη συνεργασία με όλους τους θεσμικούς παράγοντες και αναγνωρίζει το δύσκολο έργο της Επιτροπής. Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μετά από επικοινωνία που είχε με μέλη της ΕΕΑ δήλωσε πως το σημαντικό για την διοργανώτρια είναι να έχει άριστη συνεργασία με όλους τους θεσμικούς παράγοντες και αναγνωρίζει το δύσκολο έργο της Επιτροπής.

Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε στο FL News για την σημαντική συμβολή των μελών της ΕΕΑ στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

[googlead][/googlead]

Στον καθοριστικό ρόλο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη διασφάλιση της νομιμότητας και της διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Football League αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (18/10) είχε συνομιλίες με μέλη της. Ενημερώθηκε πως παρά τα προβλήματα που υπήρχαν όλο αυτό το διάστημα - με τις παραιτήσεις και την αναστάτωση στη σύστασή της - οι υπηρεσίες της Επιτροπής προχωρούσαν όλες τις διαδικασίες ώστε όλα να είναι έτοιμα, να ελεγχθούν όλοι οι φάκελοι και η ΕΕΑ να συμβάλλει στην άμεση έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής στο FL News:

«Είναι σημαντικό για τη Football League να υπάρχει σωστή συνεργασία με όλες τις θεσμικές αρχές και αποδείχθηκε πως αυτό ισχύει απόλυτα και με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το τελευταίο διάστημα έκαναν σημαντική προσπάθεια, ώστε να κλείσει κάθε εκκρεμότητα και με άψογη συνεργασία με τις ομάδες και τη διοργανώτρια είχαν καθοριστικό ρόλο στο να λυθούν όλα τα προβλήματα και έκαναν ό,τι ήταν δυνατό ώστε να κλείσει άμεσα το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Στη συνάντησή μας αποδείχθηκε πως υπήρχε η θέληση να ανταποκριθούν απόλυτα στον ρόλο τους και με τις ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και του προσωπικού να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να τελειώσει ο έλεγχος των ομάδων και να μπουν στο γήπεδο. Δίνουν και εκείνοι τον δικό τους αγώνα, ώστε να ανταπεξέλθουν απέναντι στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν αυτή την εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep