«Όλοι λένε ότι είναι εντάξει»

Στην ΕΕΑ θα μεταβεί την Πέμπτη (19/10) ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

[googlead][/googlead]

Για τη μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος και την επικείμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας τόνισε ότι: «με όσους προέδρους μιλάω μου λένε ότι είναι εντάξει» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα υπάρχουν ομάδες με σοβαρές ελλείψεις. Μάλιστα, δήλωσε ότι στη συνεδρίαση της Πέμπτης (19/10) θα δώσει το «παρών» στην ΕΕΑ για να γνωριστεί με τον πρόεδρο.

Όταν δε ρωτήθηκε τι θα γίνει στο ενδεχόμενο να μη δώσει παράταση η ΕΕΑ για προσκόμιση επιπλέον εγγράφων, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να το πιστεύω, γιατί θα... αυτοκτονήσω»! Αναλυτικά είπε:

«Όταν είχαμε πει ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα, για να μη γινόμαστε και γραφικοί, είχαμε πάρει απόφαση οι πρόεδροι και είπαμε ότι αν δεν οριστεί η ΕΕΑ, οι αγώνες θα γίνουν με ευθύνη των προέδρων. Ευτυχώς, ο άνθρωπος που μας βοηθάει και είναι ο μοναδικός που δίνει ανάσες, ο κύριος Βασιλειάδης, ανταποκρίθηκε άμεσα και όρισε την επιτροπή μέσα σε τέσσερις ημέρες, η οποία την Πέμπτη θα συνεδριάσει για να εξετάσει τους φακέλους.

Στη βάση της νομιμότητας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που υπάρχει επιτροπή. Λέγαμε ότι από τη στιγμή που δεν υπήρχε ΕΕΑ θα ξεκινούσαμε, όμως, από τη στιγμή που υπάρχει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ενημερώνουμε τους ανθρώπους των ομάδων να φροντίσουν να είναι εντάξει και ευελπιστώ πως για ορισμένες ομάδες που πιθανόν να τους λείπουν κάποια χαρτιά να δοθεί μια παράταση ως τη Δευτέρα, προκειμένου να συμπληρωθούν και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Αν δεν δοθεί παράταση;

«Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δοθεί παράταση, γιατί θα... αυτοκτονήσω. Πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά να είμαστε και νόμιμοι. Δεν θέλω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να έχουμε φαινόμενα άλλων χρόνων. Κάποια στιγμή πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να γίνουμε νομότυποι. Από τη στιγμή που υπάρχει ΕΕΑ, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε.

Δεν θεωρώ πως θα υπάρξουν ομάδες με σοβαρά προβλήματα. Από τη γενική εικόνα που έχω, μιλώντας με όλους τους προέδρους, όλοι μου λένε πως είναι εντάξει. Θεωρώ ότι θα ξεκινήσουμε, μας πιέζει και ο χρόνος. Είμαστε προ των πυλών για συμφωνίες και όλο πάμε πίσω».

Για το πότε θα υπάρχει ετυμηγορία από την ΕΕΑ:

«Την Πέμπτη που θα συνεδριάσει η ΕΕΑ, θα έχουμε μια γενική εικόνα. Θα πάω ο ίδιος από εκεί και θα επιδιώξω να γνωρίσω τον πρόεδρο. Θέλω να τους εκφράσω και κάποιους προβληματισμούς για να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε θέματα σοβαρά»

Last modified onΤρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep