«Αρκετές έχουν πρόβλημα...»

Το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης αναφέρθηκε στον έλεγχο των πιστοποιητικών συμμετοχής των ΠΑΕ της Football League.

[googlead][/googlead]

Αυτό που έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετές ημέρες, δηλαδή ότι πολλές ομάδες έχουν σοβαρές ελλείψεις στους φακέλους τους, επιβεβαίωσε ο Ηλίας Αρκούδης. Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» τόνισε ότι η ΕΕΑ δεν εκβιάζει κανέναν, απαντώντας έτσι σε πρόσφατη τοποθέτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου, ενώ παραδέχτηκε πως η επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά την Πέμπτη (19/10).

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι από την προεργασία που έχει γίνει προέκυπτε ότι τουλάχιστον τα 2/3 των φακέλων είχαν σοβαρές ελλείψεις... Συγκεκριμένα, ο Αρκούδης είπε:

«Η Επιτροπή κάθε χρόνο κάνει μεγάλη προσπάθεια για να δώσει τα πιστοποιητικά συμμετοχής σε όσες ομάδες πληρούν τις προϋποθέσεις. Δεν παραιτήθηκαν τα μέλη της ΕΕΑ, παραιτήθηκαν μόνο οι δικαστές. Ένας αρεοπαγίτης και ένας συνταξιούχος εφέτης, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν εκβιάζουν κανέναν. Έχουν ένα υπαρκτό πρόβλημα το οποίο και λύθηκε οπότε η Επιτροπή θα συνεδριάσει και πάλι.

Δυστυχώς αρκετές ομάδες φαίνεται πως έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 17 Οκτώβριος 2017 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep