Τελικά ομαδική ασφάλεια

Ομαδικό θα είναι τελικά το συμβόλαιο που θα κάνουν οι ΠΑΕ της Football League, αφού θα πρέπει να ακολουθήσουν την κεντρική επιλογή. Ομαδικό θα είναι τελικά το συμβόλαιο που θα κάνουν οι ΠΑΕ της Football League, αφού θα πρέπει να ακολουθήσουν την κεντρική επιλογή.

Οι ΠΑΕ της Football League πρέπει να «ακολουθήσουν» την επιλογή της πιο συμφέρουσας πρότασης από τις δύο που θα πάρει στα χέρια της την Τρίτη (19/09) η διοργανώτρια.

Το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών της Football League αναμένεται να λήξει μέχρι την Τρίτη (19/9) το μεσημέρι στα γραφεία της διοργανώτριας, όπου και θα κατατεθούν οι δύο τελικές προσφορές για την κάλυψη των ποδοσφαιριστών των συλλόγων για την σεζόν 2017-18. Πρόκειται για δύο διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρίες που αναμένεται να στείλουν την πρότασή τους, η οποία θα είναι ανάλογη με όλες τις βασικές καλύψεις που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειές τους.

Η επιλογή της μεμονωμένης ασφάλειας για κάθε ΠΑΕ δεν προχώρησε, αφού ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) αντέδρασε, ώστε να έχουν έναν φορέα τα μέλη του, όπως τα προηγούμενα χρόνια και να μην φύγουν από την... «πεπατημένη» και τις συμφωνίες που είχαν συνηθίσει.

Αυτή η απαίτηση τους προβλέπεται και από τον Αθλητικό Νόμο, αφού οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να έχει την «σφραγίδα» της διοργανώτριας και να γίνεται κεντρικά ώστε να είναι διασφαλισμένες και οι τρεις πλευρές, οι ποδοσφαιριστές, οι ΠΑΕ και η Football League.

Η συμμετοχή των ομάδων της κατηγορίας στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος το προσεχές τριήμερο (19,20 και 21 Σεπτεμβρίου) δεν φαίνεται να κινδυνεύει, αφού οι αρχικές συζητήσεις έχουν γίνει από όλες τις πλευρές και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να επισφραγιστεί η συμφωνία. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλες οι ομάδες να ακολουθήσουν την Αθλητική Νομοθεσία που προβλέπει αυτό και δύσκολα θα υπάρξουν αντιδράσεις αφού αυτό θα σημαίνει και τη μη δυνατότητα συμμετοχής τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep