«Μπορούν να δικαιωθούν»

Η άποψη του νομικού, Χάρη Γρηγορίου είναι ότι έχει εφαρμογή ο νέος ΚΑΠ.

Πιθανότητες να δικαιωθούν έχουν οι ΑΕ Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας εάν προσφύγουν εκ νέου στην ΕΠΟ κατά της απόφασης ματαίωσης του μπαράζ. Αυτό υποστήριξε ο νομικός, Χάρης Γρηγορίου, ο οποίος ήταν παρών στις εκδικάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, ανέφερε στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ:

«Επειδή ήμουν παρών και στα δύο δικαστήρια του Διαιτητικού με τη Football League... Όσον αφορά στο διανυθέν πρωτάθλημα ισχύει ο ΚΑΠ του 16 για τις διαγωνιζόμενες ομάδες και γι' αυτές που υπέβαλαν αιτήματα αδειοδοτήσεως. Όσον αφορά το πρωτάθλημα που πρόκειται να αρχίσει, του 2017-18 η δική μου γνώμη σε νομικό επίπεδο είναι ότι έχει εφαρμογή ο νέος ΚΑΠ.

Αυτό γιατί αφορά μία νέα σύνδεση πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος για το νέο πρωτάθλημα. Για τη Β' Εθνική η αναπλήρωση πρέπει να γίνει από τη Γ' Εθνική και μέχρι τέσσερις θέσεις. Αν δεν προκύψει, τότε θα μπορεί από τις ομάδες της Football League που υποβιβάστηκαν, να καλύπτεται αυτή η θέση.

Για μένα οι δύο ομάδες του μπαράζ, ο Καραϊσκάκης και η Δόξα Δράμας μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση στην ΕΠΟ και να προσφύγουν και να δικαιωθούν. Πότε έμαθαν αυτές οι δύο ομάδες ότι θα παίξουν μπαράζ; Πριν από δέκα ημέρες. Τι μεταγραφικό σκοπό και ρόστερ είχαν μέχρι τότε; Στη Γ' Εθνική. Τι καλούνται τώρα; Να διεκδικήσουν την άνοδο. Πότε λήγουν οι μεταγραφές; 31 Αυγούστου και των επαγγελματιών μετά από αποδέσμευση από 1η Σεπτεμβρίου. Άρα το ορθό είναι το μπαράζ για λόγους ισονομίας και τάξης να είχε οριστεί τον Σεπτέμβριο».

Απόδοση: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 29 Αύγουστος 2017 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep