Logo
Print this page

Κλήρωση Κυπέλλου LIVE

Το FL News σας μετέφερε live την κλήρωση της για τους αγώνες της 1ης και 2ης φάσης του Κυπέλλου.

12:38 Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος και οι ημερομηνίες των πρώτων αγώνων ανάμεσα στουν Αιγινιακό και την Βέροια θα ανακλοινωθούν μέσα στην ημέρα από την Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ. 

12:21 Γίνεται η κλήρωση της φάσης των ομίλων. 

1ος ΟΜΙΛΟΣ  2ος ΟΜΙΛΟΣ 
 Πλατανιάς  ΠΑΟΚ
Απόλλων Σμ.   Λεβαδειακός 
 ΟΦΗ Απόλλων Πόντου 
Ηρακλής Νικητής Α' ΓΥΡΟΥ

 

3ος ΟΜΙΛΟΣ  4ος ΟΜΙΛΟΣ 
ΑΕΚ Ατρόμητος 
 Λαμία  Κέρκυρα
Απόλλων Λαρ.  Τρίκαλα 
Καλλιθέα Σπάρτη

 

5ος ΟΜΙΛΟΣ  6ος ΟΜΙΛΟΣ 
 Ολυμπιακός  Ξάνθη 
 Αστέρας Τριπ.  Παναιτωλικός
Αχαρναϊκός   Εργοτέλης
Κισσαμικός Πανσερραϊκός

 

7ος ΟΜΙΛΟΣ  8ος ΟΜΙΛΟΣ 
Πανιώνιος   Παναθηναϊκός
Γιάννινα ΑΕΛ
Αρης  Αν. Καρδίτσα 
 Παναιγιάλειος Παναχαϊκή 

Στο 3ο μπήκαν οι Άρης, Αχαρναϊκός, Εργοτέλης, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, ΟΦΗ, Τρίκαλα, Αν. Καρδίτσας 

Στο 4ο μένουν οι Ηρακλής, Καλλιθέα, Κισσαμικός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Σπάρτη και ο νικητής της πρώτης φάσης. 

12:14 Ο Αιγινιακός με την Βέροια θα αγωνιστούν στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

12:13 Ξεκίνησε η διαδικασία της κλήρωσης.

12:08 "Οι ημερομηνίες του Κυπέλλου Ελλάδος είναι ήδη αρκετά σφιχτές επειδή υπάρχει η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πρέπει να ολοκληρωθεί ο θεσμός μέχρι το τέλος Μαϊου και υπάρχουν παιχνίδια και για τα ευρωπαϊκά κύπελλα", είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Ελλάδος, Ζήσης Βρύζας. 

12:02 Τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέλλας για λογαριασμό της ομάδας του Παναιγιαλείου. "Θεωρώ με μεγάλη προχειρότητα ορίστηκε η ημερομηνία των αγώνων της πρώτης φάσης. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει προετοιμασία και όσες έχουν θα πρέπει να την διακόψουν για να κάνουν ταξίδι. Δεύτερο θέμα είναι η απουσία 18ης ομάδας που εσείς είπατε ως ΕΠΟ ότι θα προσθέσετε από την Γ' Εθνική. Τρίτο θέμα είναι τα όρια που υπάρχει είναι οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση και έχουν δικαίωμα να κάνουν απεριόριστες ανανεώσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει αθέμητος ανταγωνισμός". 

12:00 Έναρξη της Κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-18 

11:54 Για να μείνουν 16 οι ομάδες της Football League και να πάνε στους ομίλους της διοργάνωσης θα πρέπει να γίνει ενδιάμεση φάση, με ένα ζευγάρι που θα δώσει διπλούς αγώνες στις 19 Αυγούστου και στις 29 Αυγούστου. 

11:50 Με 17 ομάδες της Football League θα γίνει η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της συμμετοχής 18ης ομάδας στο πρωτάθλημα και φυσικά δεν υπάρχει 18η ομάδα που να έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή. 

Last modified onΠέμπτη, 09 Νοέμβριος 2017 16:16
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr