«Σκάνδαλο της ΕΠΟ»

Τοποθέτηση του Σπύρου Δημόπουλου στο Fl News για την κίνηση της ΕΠΟ προς τους δευτεραθλητές.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τους δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής για τον τρόπο με τον οποίο υπάρχει η δυνατότητα να εξαασφαλίσουν την άνοδο στη Football League. Αυτό την ίδια ώρα που η διοργανώτρια της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας απέστειλε έγγραφο στην Ομοσπονδία, με το οποίο τονίζει πως είτε θα μείνουν 17 ομάδες στο πρωτάθλημα, ή θα συμπληρωθεί το κενό της 18ης ομάδας με τον Πανελευσινιακό.

Στηρίζονται στο γεγονός ότι ο νέος ΚΑΠ θα έχει εφαρμογή από τη μεθεπόμενη σεζόν, όπως είχε πληροφορηθεί από την ίδια την ΕΠΟ ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, και με βάση τον προηγούμενο, πια, ΚΑΠ.

Ο Σπύρος Δημόπουλος, πρόεδρος της ΠΑΕ Πανελευσινιακός μίλησε στο Fl News για τα δεδομένα που πάνε να διαμορφωθούν, κάνει λόγο για σκάνδαλο και υποστηρίζει ότι η ομάδα του θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είναι σκάνδαλο αυτό που επιχειρεί η ΕΠΟ. Ψάχνει ομάδα από τη Γ' Εθνική να καλύψει το κενό, ενώ υπάρχει ήδη ομάδα με μετοχικό κεφάλαιο. Έδωσε διορία στους δευτεραθλητές μέχρι τις 17 Αυγούστου. Πριν τις εκλογές δηλαδή. Εμείς θα προσφύγουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο».

Last modified onΠέμπτη, 10 Αύγουστος 2017 01:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep