Επιβεβαίωσε ο Λεουτσάκος

Το ρεπορτάζ του FL News σχετικά με τους ελαστικούς περιορισμούς επιβεβαιώθηκε από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Το FL News αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης (19/07) τους ελαστικούς περιορισμούς που πέτυχε η διοργανώτρια αρχή και η επιβεβαίωση ήρθε από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο. Ο πρόεδρος της Football League σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm τόνισε ότι θα μπορούν όσες ΠΑΕ δεν περάσουν τη διαδικασία αδειοδότησης να αποκτούν Έλληνες κάτω των 23 ετών, όπως επίσης 3 ξένουν και 3 κοινοτικούς με ηλικιακό όριο, ενώ σημείωσε ότι προσπαθεί για να μπουν οι ομάδες με χρέη στον νόμο με τις 120 δόσεις.

Μεταξύ άλλων ο Λεουτσάκος είπε:

«99% έχει αλλάξει ο νόμος για τις μεταγραφές. Ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια, πλέον θα μπορούν να πάρουν όσους Έλληνες θέλουν μέχρι 23 ετών, 3 κοινοτικούς κάτω των 23 ετών και 3 ξένους κάτω των 23 ετών. Όσοι πρόλαβαν ανανεώσεις μέχρι 30 Ιουνίου, ισχύουν. Και παλεύουμε μήπως μπορούν να μπουν ομάδες που έχουν χρέη σε νόμο με τις 120 δόσεις.

Δεν μπορούμε να διαλύσουμε το πρωτάθλημα σε μια μέρα. Μας έχουν δώσει διαβεβαίωση ότι θα γίνει έτσι. Είναι καθαρά θέμα ΕΠΟ. Ο Υπουργός μας έχει ακούσει και είναι αρωγός. Πιστεύω ότι τα οικονομικά των ομάδων δεν είναι καλά. Είναι σημαντικό το ότι οι μεγάλοι, της Σούπερ Λιγκ δεν κοιτούν καθόλου τους από κάτω. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι και από εκεί. Το θεωρώ επίτευγμα το ότι περάσαμε αυτό για τους Έλληνες κάτω των 23 ετών».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 13:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep