Περνούν οι περιορισμοί

Το FL News παρουσιάζει τους περιορισμούς που θα ισχύουν για τις ΠΑΕ χωρίς άδεια. Τι θα ισχύει με ξένους και κοινοτικούς.

Σε διαρκείς επαφές με την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Football League. Στόχος της να πετύχει ελαστικούς περιορισμούς για τις ΠΑΕ που δεν θα περάσουν τη διαδικασία της αδειοδότησης. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του FL News οι δύο πλευρές φαίνεται πως συμφώνησαν προς αυτή την κατεύθυνση και σύντομα οι ομάδες θα ενημερωθούν για το τι θα ισχύσει. Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ίσχυε ολική απαγόρευση μεταγραφών και δυνατότητα ενίσχυσης μόνο από την Κ19.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η ΠΔΕ αποδέχτηκε να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες που δεν θα περάσουν τη διαδικασία της αδειοδότησης να ενισχυθούν με Έλληνες κάτω των 23 ετών, δηλαδή γεννηθέντων από 1-1-94 και έπειτα. Αυτό ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο, όμως η Ένωση πέτυχε να επιτραπεί η απόκτηση τριών κοινοτικών κάτω των 23 ετών, αλλά και τριών ξένων, επίσης, με το συγκεκριμένο όριο ηλικίας.

Όσο για τις ανανεώσεις συμβολαίων; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όσες ΠΑΕ πρόλαβαν να ανανεώσουν με ποδοσφαιριστές έως 30 Ιουνίου, τότε τα νέα συμβόλαια έχουν ισχύ, όμως όσες δεν το έπραξαν και δεν θα πάρουν άδεια, τότε δεν θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν παίκτες από τα περσινά ρόστερ.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούλιος 2017 01:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep