«Θα πάρω το καπελάκι μου...»

Ελαστικότητα ζητά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος και προβλέπει ότι σε δεύτερο βαθμό αρκετές ομάδες θα πάρουν άδεια.

Για τη διαδικασία αδειοδότησης και το γεγονός ότι μόλις δύο την πέρασαν με επιτυχία μίλησε στον Arena Fm ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ζήτησε ελαστικότητα και υπογράμμισε ότι σε δεύτερο βαθμό αρκετές ΠΑΕ θα επιτύχουν. Αναφέρθηκρ στην προσπάθεια εξυγίανσης και είπε: «Δεν δεν δεχτούν αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε, τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Πιστεύω σε δεύτερο βαθμό θα πάρουν άδεια αρκετές ομάδες. Πρέπει να υπάρχει μια ελαστικότητα. Προσπαθούμε ώστε να γίνει μια εξυγίανση. Θα μας δώσουν λύσεις πιστεύω. Να έχει τώρα κάποιος μια οφειλή και να αργεί λίγες μέρες την αποπληρωμή, δε γίνεται να μη του δίνεις άδεια. Είμαστε σε καλή επικοινωνία με την τωρινή διοικούσα επιτροπή. Αυτά είναι πράγματα που βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο.

Πρέπει να μπορούν να πάρουν παίκτες οι ομάδες και κάποιους κοινοτικούς να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Football League ξεκίνησε την εξυγίανση. Αν δεν το κάνουμε τώρα δε θα γίνει ποτέ. Αν δεν δεχτούν αυτά που ξεκινήσαμε να κάνουμε, αν δε δεχτούν τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω. Έχουμε γίνει επαίτες. Με ένα μηχανάκι στο δρόμο όλη μέρα και ζητάμε λεφτά. Λέω όμως στις ομάδες, αν δεν μπορείτε μην έρχεστε στο πρωτάθλημα. Όποιος δεν μπορεί πρέπει να το πει.

Εμείς έχουμε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Είναι τεράστια τα ποσά που σε εμάς δεν έρχονταν ποτέ. Από τις ομάδες που μπορούν να ανέβουν, ελάχιστες μπορούν να σταθούν. Είναι κρίμα να φέρουμε ομάδες από κάτω και μετά να μην μπορούν να σταθούν. Εμείς θέλουμε ομάδες υγιείς».

Last modified onΠέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 12:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.