«Δεν αποκλείω τίποτα»

Επανέλαβε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ότι αν βρεθούν χρήματα, τότε θα γίνει το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους.

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε δύο ομίλους ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής σε δηλώσεις του στον Arena Fm επανέλαβε ότι αν βρεθούν χρήματα, τότε «φυσικά και θα κάνουμε δύο ομίλους», ενω συμπλήρωσε πως κακώς υπάρχει η εντύπωση ότι η Football League θέλει οπωσδήποτε έναν όμιλο...

Αναλυτικά ο Λεουτσάκος είπε:

«Κάναμε τη μερική επικύρωση της βαθμολογίας για τις πρώτες έξι ομάδες, γιατί στις πιο κάτω θέσεις υπάρχουν κάποιες εκκρεμοδικίες. Συζητήσαμε κάποια θέματα λειτουργικότητας, γιατί το πρωτάθλημα είναι φτωχό και φέτος το βγάλαμε με πολύ λίγα λεφτά. Ψάχνουμε να βρούμε χρήματα, περιμένουμε να συζητήσουμε και με την Stoiximan για την ανανέωση της συνεργασίας μας και γενικότερα όπου αλλού μπορούμε να βρούμε. Ότι δεν υπάρχει διοίκηση στην ΕΠΟ κάνει κακό σε μας, γιατί έρχονται κάποια χρήματα τα οποία δεν ξέρουμε πώς διαχειρίζονται και πού πάνε…»

Για τα τηλεοπτικά:

«Εμείς έχουμε συμφωνία με την ΕΡΤ3 για έναν ακόμα χρόνο. Πρέπει να βρούμε χρήματα για να πάρει η κάθε ομάδα 150.000 με 200.00 ευρώ, για να μην χρεωθούν πάλι οι πρόεδροι. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τα νούμερα και οι χορηγίες που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια,

Φανταστείτε ότι ο Ηρακλής πέρυσι πήρε 420.000 ευρώ για την Κ20 από την ΕΠΟ, αυτά τα χρήματα ήρθαν από την UEFA. Εμείς δεν παίρνουμε ούτε ένα ευρώ και αυτό είναι και το δικό μου παράπονο το οποίο και εξέφρασα στους ανθρώπους της UEFA. Ο Ηρακλής τα πήρε πριν ακριβώς από δυο μήνες και δεν μπορώ να γνωρίζω πού τα χρησιμοποίησε, αλλά είναι βέβαιο ότι τα πήρε».

Για το ενδεχόμενο να γίνει το πρωτάθλημα σε δυο ομίλους, ο πρόεδρος της Λίγκας, είπε:

«Δεν είμαι αρνητικός, αλλά θα πρέπει να βρεθούν λεφτά. Επίσης, δεν αποκλείω το γεγονός των δυο ομίλων με συμμετοχή δευτεραθλητριών ομάδων της Γ' Εθνικής, δεν έχουμε τίποτα με αυτές τις ομάδες. Ακούω κι εγώ για τις δηλώσεις των ανθρώπων του Ευάγγελου Γραμμένου για δυο ομίλους εάν εκλεγούν στην ΕΠΟ, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν το αποκλείω βέβαια.

Κακώς υπάρχει η εντύπωση ότι εμείς θέλουμε ό,τι και να γίνει έναν όμιλο. Θέλουμε να βρούμε χρήματα και εάν μας τα δώσουν, φυσικά θα κάνουμε και δυο ομίλους, σε Βορρά και Νότο. Αυτό θα φανεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, όπου θα πάω ως εκπρόσωπος με άλλους δυο συναδέλφους από τη Λίγκα μας και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 22 Ιούνιος 2017 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep