Πρόστιμο σε Ελευσίνα, Λαμία

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα Πανελευσινιακός - Λαμία στις 19 Μαρτίου.

Με πρόστιμο 800 ευρώ τιμωρήθηκαν Πανελευσινιακός και Λαμία για το μεταξύ τους ματς που διεξήχθη στις 19 Μαρτίου. Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League αθώωσε τους γηπεδούχους και τον φυσικοθεραπευτή, Γιώργο Τασιούλα για είσοδο του τελευταίου στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την άδεια του διαιτητή, ενώ οι δύο ΠΑΕ τιμωρήθηκαν για ρίψεις αντικειμένων με πρόστιμο 800 ευρώ έκαστη.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τους ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΤΑΣΙΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟ (φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ) εκ των εγκαλουμένων της αποδιδόμενης σε αυτούς πειθαρχικής παραβάσεως περί εισόδου του τελευταίου στον αγωνιστικό χώρο άνευ αδείας του διαιτητή. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι αμφότερες οι εγκαλούμενες ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ τέλεσαν την αποδιδόμενη σ’ αυτές πειθαρχική παράβαση, που προβλέπεται και τιμωρείται από τις διατάξεις του άρθρου 15§3 περ. Β’ υποπερ. β’ εδ. α’ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε έκαστη εξ αυτών χρηματική ποινή, ποσού οκτακοσίων (800) ευρώ».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 16 Ιούνιος 2017 11:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep