Κυανόλευκη η υπόθεση άνοδος

Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν στη Super League.

 Η υπόθεση - άνοδος έκλεισε στη Stoiximan.gr Football League. Ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία με τις «λευκές» ισοπαλίες τους απέναντι σε Τρίκαλα (εντός) και Άρη (εκτός) αντίστοιχα κατέκτησαν και μαθηματικά τα εισιτήρια που οδηγούν στη μεγάλη κατηγορία και το φινάλε του πρωταθλήματος είναι διαδικαστικού χαρακτήρα για τους ίδιους.

Την παραμονή στην κατηγορία και μαθηματικά εξασφάλισε ο Παναιγιάλειος με τη νίκη του (1-0) απέναντι στον Κισσαμικό. Το ίδιο ισχύει και για τον ΑΟ Χανιά εφόσον, βέβαια, πάρει πίσω τους έξι βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί. Η κρητική ομάδα παραχώρησε ισοπαλία (0-0) στον Πανελευσινιακό και τον κράτησε στο -5 από τη σωτηρία. Βήμα για την παραμονή τους έκαναν Αιγινιακός και Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς επικράτησαν 2-0 και 2-1 του Αγροτικού Αστέρα και του Πανσερραϊκού αντίστοιχα.

Η Καλλιθέα ξέσπασε (4-1) στην πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο απέναντι στην Καλλονή, αλλά το έργο της παραμένει δύσκολο, ενώ οι... 13 της Σπάρτης λύγισαν στο φινάλε από τον Αχαρναϊκό, που θέλει τρεις ακόμα βαθμούς για να «κλειδώσει» την παρουσία του και στο προσεχές πρωτάθλημα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΪΟΥ
ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ 0-0
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-0
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ 4-1
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0
ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1
ΣΠΑΡΤΗ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-2
ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 0-0
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 1-0
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΦΗ 0-3 Α.Α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

EPOMEN

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (32Η)

32I

 

Last modified onΚυριακή, 21 Μάιος 2017 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep