Logo
Print this page

«Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε»

Ο Πλατανιάς ανέφερε ότι λύσεις όπως «πληρώνεις εσύ και παίζω εγώ» δεν μπορούν να ισχύσουν, απαντώντας έτσι σε Κισσαμικό, ΑΟ Χανιά.

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή (21/04) ο Πλατανιάς με αφορμή την αντιπαράθεση που έχει προκύψει με τους Κισσαμικό, ΑΟ Χανιά για τη χρήση των γηπέδων Περιβολίων, Μάλεμε. Όπως σημείωσαν οι «ερυθρόλευκοι», οι δύο ΠΑΕ δεν απαντούν στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά αναφέρονται σε «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Παρότι δεν επιθυμούμε διάλογο για το συγκεκριμένο θέμα, μετά τις «απαντήσεις» των δυο ΠΑΕ της Football League του Νομού μας, θέλουμε για τελευταία φορά να τους απευθύνουμε το ακόλουθο ερώτημα και να διευκρινίσουμε τα εξής:

Γιατί άραγε δεν απαντούν στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά αναφέρονται σε «…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Oπως, ότι ο ένας είναι φτωχός και δεν έχει να πληρώσει και ο άλλος ότι πρέπει να αγωνίζεται, επειδή έχει δικαίωμα, στα γήπεδα του τόπου του;

Το θέμα για τον Πλατανιά είναι απλό και ξεκάθαρο: Όλοι πρέπει να παίζουν, όμως αφού δεν υπάρχει από πουθενά οικονομική βοήθεια δεν γίνεται να ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και οι υπόλοιποι να σφυρίζουν αδιάφορα στο δούναι, αλλά να διαμαρτύρονται στο λαβείν. Αν τώρα, οι δυο ΠΑΕ έχουν κάποιες ιδέες πως θα μειωθούν τα έξοδα συντήρησης των γηπέδων ή κάποιες λύσεις χρηματοδότησης, όπως ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο «ένας» ας τις αποκαλύψουν και να τις εφαρμόσουμε. Ή ακόμη αν θέλουν, μπορούν και να αναλάβουν την συντήρηση του γηπέδου των Περιβολίων και ο Πλατανιάς να τους πληρώνει το μερίδιο που του αναλογεί.

Αλλά λύσεις όπως «πληρώνεις εσύ και παίζω εγώ» αντιλαμβάνονται όλοι ότι δεν είναι δυνατό να ισχύσουν. Πρέπει λοιπόν να γίνει ξεκάθαρο, ότι ο Πλατανιάς δεν είναι κηδεμόνας, ούτε χρηματοδότης κανενός και επιτέλους ας συνειδητοποιήσουν όσοι αναλαμβάνουν επαγγελματικές ομάδες ότι έχουν και υποχρεώσεις…».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Απρίλιος 2017 13:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr