Ένας χρόνος σε Νύκταρη

Πρόστιμο 8.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου ενός έτους στους αγωνιστικούς χώρους επιβλήθηκε στον Ηρακλή Νύκταρη.

Μία απόφαση που εκκρεμούσε από τον Ιανουάριο του 2016 πήρε ο αθλητικός δικαστής και αφορά στον Ηρακλή Νύκταρη. Συγκεκριμένα, ο πρώην χρηματοδότης του ΑΟ Χανιά είχε κληθεί σε απολογία για τη συμπεριφορά του στο ματς με τον Αχαρναϊκό. Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο τον τιμώρησε με 8.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο.

Η απόφαση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ερήμην του 2ου εγκαλουμένου, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την 1η εγκαλουμένη, "ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ", της αποδιδόμενης σε αυτή πειθαρχικής παραβάσεως της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ), κατά τον αγώνα με την ομάδα "ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ", που διεξήχθη την 10 - 1 - 2016.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο 2ος εγκαλούμενος, ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, τέλεσε την κατά τα άνω πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο 2ο εγκαλούμενο, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ: α) χρηματική ποινή, ποσού οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και β) απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους».

Last modified onΔευτέρα, 27 Μάρτιος 2017 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep