Logo
Print this page

Τo ματς της ημέρας

H μονομαχία των φορμαρισμένων ΟΦΗ - ΑΟ Τρίκαλα ξεχωρίζει στην 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Ξεκίνησαν τη χρονιά ως δύο από τα φαβορί για την άνοδο, όμως μετά από 20 αγωνιστικές ο ΟΦΗ και ο ΑΟ Τρίκαλα 11 και 16 πόντους αντίστοιχα από τις θέσεις ανόδου. Η μεταξύ τους μάχη, πάντως, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Οι Κρητικοί μπορεί να ξεκίνησαν με δύο διαδοχικές ήττες με τον Νίκο Παπαδόπουλο στην τεχνική ηγεσία, όμως μάζεψαν τα κομμάτια τους και μετρούν αισίως 5 διαδοχικές νίκες. Βέβαια, την τελευταία εβδομάδα την επικαιρότητα του ΟΦΗ απασχόλησαν κυρίως οι εξελίξεις που αφορούν στην καταγγελία σε βάρος της Λαμίας παρά το αγωνιστικό σκέλος. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πάντως, εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν ως το φινάλε για την επίτευξη του στόχου, ελπίζοντας σε στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.

Ο ΑΟ Τρίκαλα έμεινε νωρίς εκτός διεκδίκησης της ανόδου παρότι διαθέτει από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στη Stoiximan.gr Football League. Ο Περικλής Αμανατίδης διαδέχτηκε τον Αλέκο Βοσνιάδη με στόχο να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης σεζόν και οι «κυανέρυθροι» στα τέσσερα τελευταία ματς μετρούν ισάριθμες νίκες με απολογισμό τερμάτων 14-1.

Σε εκπληκτική φόρμα για τους φιλοξενούμενους βρίσκεται ο Νίκος Κουσκουνάς. Με δύο διαδοχικά χατ τρικα και 8 γκολ στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχει πάρει από το χέρι τον ΑΟΤ και τον οδηγεί στην ανάκαμψη.

Όσο για τα πρόσωπα του αγώνα; Αναμφίβολα είναι ο Ίμπαν Ράντι του ΟΦΗ και ο Χαβιέ Μπαλμπόα των Θεσσαλών. Αμφότεροι είναι βασικά στελέχη της Εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέας και, μάλιστα, αρνήθηκαν να συμπεριληφθούν στην αποστολή για να συμμετάσχουν σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για να στηρίξουν τις ομάδες τους.

Από πλευράς γηπεδούχων επιστρέφουν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας οι Βουό, Μιλοσάβλιεφ, ενώ έμειναν εκτός οι Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Χίσι, Μπουρσέλης. Στο απουσιολόγιο του Αμανατίδη βρίσκονται οι Νταμαού, Παπαδόπουλος, Καμπλιώνης.

Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται από τη Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/OFI-Crete-Trikala-908450) σε απόδοση 1.93.

Δείτε και άλλες επιλογές για το παιχνίδι της αγωνιστικής στο Stoiximan.gr (https://www.stoiximan.gr/match-odds/OFI-Crete-Trikala-908450)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 02:59
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr