Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Μοιράζει βαθμούς ο Διαγόρας

Η οριστική έξοδος του Διαγόρα από το πρωτάθλημα δίνει βαθμούς στις ομάδες της Football League. Η οριστική έξοδος του Διαγόρα από το πρωτάθλημα δίνει βαθμούς στις ομάδες της Football League.

Οι τίτλοι τέλους της ομάδας της Ρόδου από το πρωτάθλημα αλλάζουν την βαθμολογία και δίνουν «εύκολα» τρίποντα σε όλους.

Το μόνο που απομένει για να αλλάξει και επίσημα το «εν αναμονή» στα ματς του Διαγόρα που βρίσκονται στο πρόγραμμα των αγωνιστικών που έχει η επίσημη σελίδα της Football League είναι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής. Η ομάδα της Ρόδου χάνει όλα τα ματς με 3-0 από την 15η αγωνιστική που δεν είχε πλέον την εγγυητική επιστολή της. Η αναμέτρηση της Μυτιλήνης για το ματς με την Καλλονή ήταν η πρώτη που δεν ορίστηκε και από εκεί αρχίζουν να παίρνουν οι αντίπαλες ομάδες τους βαθμούς της νίκης με 3-0 άνευ αγώνα.

Η κατάπτωση της εγγυητικής της είχε γίνει δύο ματς νωρίτερα, στα οποία αγωνίστηκε αφού είχε ασκήσει έφεση και η μοναδική ομάδα που είχε απώλειες ήταν η Αναγέννηση Γιαννιτσών που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην Ρόδο. Αυτή η αναμέτρηση είχε γίνει στις 25 Ιανουαρίου 2012 και φυσικά δεν είχε υποβληθεί ένσταση εντός 48 ωρών όπως προβλέπει ο ΚΑΠ. Τώρα φαντάζει δύσκολο οι νομικοί της ομάδας των Γιαννιτσών να στηριχθούν στο ότι η τελεσίδικη απόφαση βγήκε στις 24 Απριλίου 2012 και να διεκδικήσουν τους δύο βαθμούς που έχασαν στο γήπεδο.

Οι αναμετρήσεις που έγιναν κανονικά στο γήπεδο δεν έχουν καμία αλλαγή και όσες ομάδες έχασαν βαθμούς από την ομάδα της Ρόδου μέχρι την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος που αγωνίστηκε κανονικά δεν μπορούν να τους πάρουν πίσω.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να βγει η απόφαση της ΕΠΟ για τον Εθνικό Αστέρα ώστε να οριστικοποιηθεί τελικά αν οι δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα θα πάρουν τις δύο από τις τρεις θέσεις του υποβιβασμού ή θα ισχύσει ότι ανέφερε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Δηλαδή πως αν αποχωρήσουν ομάδες για εξωαγωνιστικούς λόγους δεν θα λογίζονται στις τρεις που θα πέσουν βαθμολογικά.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος ο Διαγόρας υποβιβάζεται στην Football League 2 και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μείων έξι (-6) βαθμούς. Βέβαια το πιθανότερο είναι να μην έχουν λυθεί ούτε τότε τα οικονομικά του προβλήματα, να μην μπορεί να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και να δηλώσει συμμετοχή απευθείας στην Δ’ Εθνική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΑΝ

To FL News λόγω σεβασμού στην ιστορία του Διαγόρα, αλλά και στις αποφάσεις των Πειθαρχικών οργάνων δεν είχε προσθέσει τους βαθμούς στους αγώνες που εκκρεμούσαν και ακόμη τυπικά εκκρεμούν αφού δεν έχει βγει η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και μετά από αυτή θα περαστούν επίσημα από την διοργανώτρια.

Last modified onΤρίτη, 24 Απρίλιος 2012 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep