«Προχωράμε την εξυγίανση»

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος διευκρίνισε στο FL News ότι το προεδρείο της Football League θα εργάζεται αμισθί.

Μετά από παρέμβαση προέδρων έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου ο Λεωνίδας Λεουτσάκος. Αυτό υπογράμμισε ο ίδιος στο FL News μετά την εκλογή του στον προεδρικό θώκο, ενώ διευκρίνισε ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και οι δύο αντιπρόεδροι, δεν μπορούσαν να έχουν καμία οικονομική απαίτηση και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αμισθί.

Συγκεκριμένα, ο Λεουτσάκος ανέφερε:

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Το έργο είναι δύσκολο, έχει πολύ δρόμο. Η υποψηφιότητά μου έγινε μετά από παρέμβαση των προέδρων, δεν είχα σκοπό να βάλω για πρόεδρος. Η καρέκλα είναι, σίγουρα, «ηλεκτρική», αλλά όταν σε εμπιστεύονται ιστορικές ομάδες όπως ο ΟΦΗ, η Λαμία, τα Τρίκαλα συν τις ΠΑΕ Καλλιθέα, Πανελευσινιακός, Κισσαμικός, Παναιγιάλειος, αλλά και αυτές που μου δήλωσαν τηλεφωνικά τη στήριξή τους, δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Σκοπός και στόχος είναι αυτό που ξεκινήσαμε μαζί με τον κύριο Γιαννόπουλο και τον κύριο Δημόπουλο, ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, να προχωρήσουμε για την εξυγίανση της Football League. Και από αύριο δουλειά για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα και να μπουν οι βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά. Αφού σκοπός μας είναι η εξυγίανση της Football League, δεν θα ήταν δυνατό να έχουμε, τόσο εγώ, όσο και οι δύο αντιπρόεδροι οικονομική απαίτηση από τη Football League».

Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep