Αρνήθηκε ο Χατζηιωάννου

Ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου με δήλωσή του τόνισε ότι αρνήθηκε να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της Football League.

Ημέρα εκλογών είναι η Δευτέρα (06/02) στη Football League. Και πλην του Κωνσταντίνου Νικόλτσιου που θα θέσει υποψηφιότητα, αρκετοί πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι προέτρεψαν τον εκπρόσωπο του Αγροτικού Αστέρα, Βαγγέλη Χατζηιωάννου να πράξει το ίδιο. Ωστόσο, ο έγκριτος νομικός αρνήθηκε και με δήλωσή του εξήγησε τους λόγους…

Εκτός των επαγγελματικών λόγων τους οποίους ο ίδιος ανέφερε, σημείωσε ότι «δεν θα ήθελα να χρεωθώ δυσάρεστες καταστάσεις, ειδικότερα μάλιστα σχετικά με το θέμα του προσωπικού της Λίγκας, ζήτημα για το οποίο έχω ιδιαίτερη ευαισθησία και για συναισθηματικούς λόγους, δεδομένου ότι η σχέση μου με την FOOTBALL LEAGUE, πρώην Ε.Π.Α.Ε., διαρκεί από το έτος 1990 συνεχώς μέχρι και σήμερα». Αναλυτικά η δήλωσή του:

«ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Ενόψει της εκλογής Προέδρου της FOOTBALL LEAGUE, η οποία αποτελεί θέμα της ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. της Λίγκας που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 06/02, δέχθηκα προτάσεις από Μεγαλομετόχους και Προέδρους Π.Α.Ε. της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας προκειμένου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου.

Σχετικά με το θέμα αυτό θέλω να επισημάνω τα εξής:

1. Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω δημόσια τους Μεγαλομετόχους και Προέδρους των ομάδων αυτών οι οποίοι μου υπέβαλλαν αυτή την «τιμητική» για εμένα πρόταση και ιδίως για το γεγονός ότι, όπως μου τόνισαν, αυτό έγινε γιατί θεωρούν ότι διαθέτω την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου για την θέση του Προέδρου.

2. Δυστυχώς όμως εκ των πραγμάτων είμαι αναγκασμένος να μην δεχθώ την πρόταση αυτή για επαγγελματικούς αλλά και για προσωπικούς λόγους. Ειδικότερα πέρα από το γεγονός ότι είμαι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, η χρονική στιγμή («timing») κατά την οποία γίνεται η εκλογή του Προέδρου είναι πολύ κρίσιμη, δύσκολη και ίσως και «ιστορική», δεδομένου ότι κατά τη θητεία του νέου Προέδρου που θα εκλεγεί πέρα από την επίλυση πολύ σοβαρών θεμάτων (διαχείριση προσωπικού, αναδιοργάνωση FOOTBALL LEAGUE) θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό και η ύπαρξη και η συνέχιση της Λίγκας.

Ως ως εκ τούτου σε κάθε περίπτωση δεν θα ήθελα να «χρεωθώ» δυσάρεστες καταστάσεις, ειδικότερα μάλιστα σχετικά με το θέμα του προσωπικού της Λίγκας, ζήτημα για το οποίο έχω ιδιαίτερη ευαισθησία και για συναισθηματικούς λόγους, δεδομένου ότι η σχέση μου με την FOOTBALL LEAGUE, πρώην Ε.Π.Α.Ε., διαρκεί από το έτος 1990 συνεχώς μέχρι και σήμερα.

3. Τέλος εύχομαι στο νέο Προεδρείο που θα εκλεγεί καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο που αναλαμβάνει ώστε να μπορέσει να φέρει σε πέρας την δύσκολη αποστολή του.

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2017 13:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep