«Μάνα... πρόεδρος»!

Η επεισοδιακή εκδίκαση της προσφυγής Νικολόπουλου στον ΑΟΧ και η ένταση μεταξύ της μητέρας του και του Σωτήρη Μαυρονάσιου.

Ενώπιον της πρωτοβάθμιας επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ έφτασε τη Δευτέρα (16/01) η προσφυγή του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Νικολόπουλου. Ο 23χρονος κινήθηκε νομικά σε βάρος της ΠΑΕ τρεις μήνες μετά τη μετακόμισή του στους «κυανόλευκους». Η εκδίκαση, πάντως, ήταν επεισοδιακή, με τη μητέρα του να αναρωτιέται αν η ίδια είναι... πρόεδρος, αφού έδινε η ίδια λεφτά στον γιο της και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Σωτήρη Μαυρονάσιο να την κατηγορεί ότι λέει ψέματα και να χαρακτηρίζει τον ΠΣΑΠ... εισπρακτική εταιρεία!

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που βρέθηκε στη διαδικασία και σας παρουσιάζει την εκδίκαση της προσφυγής...

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Μαυρονάσιος και υποστήριξε ότι το καλοκαίρι τον πήρε ο μάνατζερ του Νικολόπουλου τηλέφωνο και του πρότεινε να κλείσει στον ΑΟΧ τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, επειδή ο ίδιος είχε να παίξει 1,5 χρόνο μπάλα και ήταν υπέρβαρος, πήγε στις 9 Σεπτεμβρίου με την προϋπόθεση τους 2 πρώτους μήνες να μην πληρώνεται και να του παρέχεται μόνο φαγητό και σπίτι. «Λέτε ψέματα», φώναζε η μητέρα του ποδοσφαιριστή που ήταν μάρτυρας...

Ο Μαυρονάσιος συνέχισε λέγοντας: «Στις 22 Δεκεμβρίου μετά τον αγώνα με τον Άρη ο προπονητής έδωσε 4ήμερη άδεια και από τότε δεν εμφανίστηκε. Έδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Με πήρε ο πατέρας του τηλέφωνο στις 2 Ιανουαρίου και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε ότι ήταν άρρωστος και ζήτησε άδεια για να γυρίσει και να πάει κατευθείαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Το έκανε σκόπιμα, γιατί πλέον είχαμε την ηθική υποχρέωση να τον πληρώνουμε. Μέχρι τότε είχε πάρει 300 ευρώ και άλλα 100 ευρώ από μένα. Δεν οφείλουμε παρά ένα μισθό. Παρουσία του μάνατζέρ του, ο όρος ήταν να μην πληρωθεί για δύο μήνες, γιατί ήταν υπέρβαρος. Και ξαφνικά κάνει προσφυγή και με προσβάλει».

Σε ερώτημα του νομικού εκπροσώπου του ΠΣΑΠ, Εμμανουήλ Αλαφραγκή αν αυτή η συμφωνία είχε υπογραφεί, ο Μαυρονάσιος ανέβασε τους τόνους και απάντησε: «Γιατί το ηθικό είναι μόνο το συμβόλαιο; Δεν υπάρχει ηθική συμφωνία;».

Ακολούθως τον λόγο πήρε η μητέρα του ποδοσφαιριστή, που είπε: «Ο γιος μου πήρε τον Σεπτέμβριο στην ομάδα. Είναι 1.90μ., έχει να παίξει δύο χρόνια μπάλα και πληρώναμε γυμναστή 250 ευρώ στον Πύργο. Πήγε εκεί, όλα καλά, αλλά δεν υπέγραψε κανένα χαρτί ότι δεν θα πληρώνεται. Το συμβόλαιό του ήταν 572 ευρώ τον μήνα συν το φαΐ και το σπίτι που ήταν μισή ώρα έξω από τα Χανιά και έπρεπε να πληρώνει βενζίνες. Όλη αυτή την περίοδο πήρε 300 ευρώ. Κάθε μήνα οι γονείς του δίναμε 200 ευρώ για τα έξοδά του, γιατί τον έστελναν από μαγειρείο σε μαγειρείο.

Δεν έφυγε. Όταν ήρθαν Αθήνα για να πάνε στη Θεσσαλονίκη, πλήρωσα εγώ 91 ευρώ για να φέρει το αυτοκίνητο. Τους ζήτησε να τον πληρώσουν, γιατί δεν είχε χρήματα». Ο Μαυρονάσιος παρενέβη και είπε: «Αναίτια δεν επέστρεψε. Με πήρε ο μπαμπάς του τηλέφωνο. Λέτε ψέματα, ρωτήστε τον γιο σας», με τη μητέρα του Νικολόπουλου να απαντά: «Έχω και δεύτερο σπίτι, αλλά έχω και τρία παιδιά. Δεν μπορώ να καλύπτω και του γιου τα έξοδα. Τι είμαι; Πρόεδρος;»!

Ο παράγοντας του ΑΟΧ υποστήριξε ακολούθως ότι στις 3 Ιανουαρίου ο πατέρας του ποδοσφαιριστή «έστησε» τον ίδιο όταν έδωσαν ραντεβού για να πληρωθεί ο 23χρονος, οι τόνοι ανέβηκαν εκ νέου και στη συνέχεια μίλησε ο Ισαάκ Κανακίδης, ο οποίος μεσολάβησε για να γίνει η μεταγραφή:

«Μεσολάβησα εγώ, γιατί τον ήξερα από τον Πανηλειακό και τη Ζάκυνθο, τον εκτιμώ και παρακάλεσα να τον πάρουν, για να μη χαθεί από το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι μάνατζέρ του, γιατί αν ήμουν θα έπρεπε να έχουμε υπογράψει σύμβαση, να κατατεθεί στην εφορία το τιμολόγιο και να πάρω 2 χιλιάρικα. Δεν το ήθελα, ήθελα μόνο να βοηθήσω. Μου είπαν ότι επειδή είχε παραπανίσια κιλά το πρώτο δίμηνο να του καλύψουν μόνο το φαγητό και το σπίτι».

Σε ερώτηση της έδρας, γιατί αυτά δεν μπήκαν στο συμβόλαιο, ο Κανακίδης απάντησε: «Για φορολογικούς λόγους. Ενημέρωσα και τον πατέρα και τον ποδοσφαιριστή. Είναι ανέντιμο που δεν γύρισε και πήγε η ομάδα με 12 παίκτες στη Θράκη». Ο Μαυρονάσιος φώναζε ότι δεν έχει σχέση ποιος είναι ο μάνατζερ του, ενώ σε ερώτηση πώς ζούσε τρεις μήνες ο ποδοσφαιριστής, απάντησε ότι «αυτή τη συμφωνία είχαμε κάνει».

Η εκδίκαση ολοκληρώθηκε, με τον Αλαφραγκή να ρωτά: «Και γιατί να κάνει προσφυγή αφού ήταν ενήμερος;». Τότε, ο Μαυρονάσιος απάντησε: «Εσείς την κάνατε. Να γραφτεί στα πρακτικά. Εισπρακτική εταιρεία ο ΠΣΑΠ όπως τα κόκκινα δάνεια», και εξήλθε της αίθουσας, συνεχίζοντας τον καβγά του με τη μητέρα του ποδοσφαιριστή.

Last modified onΤετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017 02:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep