«Βοηθήσαμε να μη διαλυθεί»

Πηγή φωτ. ert.gr Πηγή φωτ. ert.gr

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος υποστήριξε ότι μαζί με τον Γιώργο Βασιλειάδη και δύο, τρεις ομάδες βοήθησε, ώστε να μη διαλυθεί η Football League.

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Επιλογές Τηλεόραση» φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος. Επιβεβαίωσε, λοιπόν, ότι είναι υποψήφιος για την προεδρία της λίγκας και όπως υποστήριξε: «Εγώ με άλλους φίλους και με τον Υφυπουργό Πολιτισμού βοηθήσαμε, ώστε να μη διαλυθεί η Football League». Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους του Πανσερραϊκού που μου έκαναν αυτή την τιμή και μου ανέθεσαν την προεδρία. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να διασφαλίσουμε την αυτοχρηματοδότηση της ομάδας. Η ομάδα να απασχολεί και να προωθεί Σερραίους παίκτες και θα αξιοποιηθούν όλοι από την Κ19. Επίσης, θέλουμε να δημιουργήσουμε νέες δομές. Τρίτον, θέλουμε να κάνουμε και πάλι τον Πανσερραϊκό, ομάδα όλου του νομού. Θέλουμε, δηλαδή, να αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το ποδόσφαιρο στην πόλη των Σερρών.

Θα επικοινωνήσουμε με όλες τις τοπικές ομάδες. Άλλωστε, προετοιμάζεται ένα τουρνουά για τον Απρίλιο, για νέους παίκτες, που θα είναι και διεθνές. Αλλά, όπως είπα, θέλουμε να διασφαλίσουμε την αυτοχρηματοδότησή μας. Υπάρχουν, βεβαίως, οι αξιόλογοι επενδυτές, που αυτή τη στιγμή αφιλοκερδώς καταθέτουν τα λεφτά για όλο το κόστος της ομάδας. Όπως ξέρετε, οι ομάδες δεν έχουν καμία βοήθεια από κανέναν, oύτε από μεγάλους χορηγούς, οπότε οι ιδιοκτήτες, όπως ο κύριος Κοράκης, που είναι ένας από αυτούς, χρηματοδοτούν τον Πανσερραϊκό και καλύπτουν όλες τις ανάγκες».

Όταν σας έγινε πρόταση για την προεδρία του Πανσερραϊκού είπατε κατευθείαν το ναι;

«Επειδή δούλευα αρκετό καιρό με τον Πανσερραϊκό στην Αθήνα και επειδή η Football League έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, εγώ με άλλους φίλους και με τον Υπουργό Πολιτισμό βοηθήσαμε, ώστε να μη διαλυθεί η Football League. Βρήκαμε χρηματοδότες. Ένας χρηματοδότης είναι η ΕΡΤ και ένας δεύτερος η Stoiximan. Αυτοί ανέλαβαν την χορηγία της κατηγορίας.

Εγώ και ο κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος συμβάλαμε ουσιαστικά, ώστε να δοθεί συνέχεια στο πρωτάθλημα και αναγνωρίστηκε από πολλούς η προσπάθεια του Πανσερραϊκού και άλλων ομάδων. Κύριο ρόλο έπαιξε ο Πανσερραϊκός με πρωτοβουλίες του κυρίου Κοράκη και του κυρίου Γιαννόπουλου και εγώ ήμουν πάντα δίπλα τους και δημιουργήθηκε καλή χημεία. Και αυτό επειδή διαπίστωσαν πως εγώ ασχολούμαι χρόνια με τον Πανσερραϊκό και γνωρίζω πάρα πολύ τα ζητήματα και τοπικά και κεντρικά. Εγώ το θεώρησα μεγάλη τιμή και γι' αυτό δέχτηκα. Θεωρώ ότι μπορούμε σε αυτή τη φάση να συμβάλλουμε καθοριστικά, ώστε ο Πανσερραϊκός να γίνει ομάδα όλου του νομού».

Για το φυτώριο ποδοσφαιριστών στις Σέρρες:

«Πραγματικά οι Σέρρες είναι φυτώριο πολλών ποδοσφαιριστών και θεωρώ ότι με την αναβάθμιση και τη δημιουργία νέων υποδομών και με κατάλληλα μέτρα μπορούμε να παράγουμε πλειάδα ποδοσφαιριστών. Ο νομός έχει και μια ιστορική παράδοση. Θεωρώ ότι το τιμ που διαμορφώθηκε, το νέο Δ.Σ., με τη βοήθεια του κυρίου Κοράκη και των άλλων χρηματοδοτών, θα τα καταφέρουμε να εμφανίσουμε πολύ γρήγορα μια νέα ομάδα. Και σαν στόχο, τον επόμενο χρόνο, να μπούμε στη λίγκα».

Ακούγεται το όνομά σας και για πρόεδρος της Football League...

«Ακούγονται. Αλλά αφού εμείς ως Πανσερραϊκός μαζί με 2-3 άλλες ομάδες σηκώσαμε το βάρος να σώσουμε τη Football League και τη σώσαμε, δικαιούται να διεκδικήσει την προεδρία της Football League. Τώρα αν θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος... Το θεωρώ μεγάλη υπόθεση, γιατί νομίζω πως ο Πανσερραϊκός έπαιξε καθοριστικό ρόλο να υπάρχει σήμερα η Football League. Προετοιμάζουμε μία συνεδρίαση για να καθορίσουμε όλους τους στόχους για το επόμενο διάστημα».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep